Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Agentia DISCOVER TURISM este o agentie de turism cu capital integral romanesc ce ofera servicii de inalta calitate in domeniul calatoriilor si al transportului, atat pentru turisti individuali sau grupuri, cat si pentru oameni de afaceri sau corporatii.

Ne adresam tuturor categoriilor de varsta cu o gama diversificata de programe turistice, de aici si deviza noastra: “Cu noi nu vizitezi doar Roma si Parisul…”. Profesionalismul de care da dovada personalul nostru, adaugat cunostintelor acumulate in domeniul ticketingului si turismului, contribuie la asigurarea derularii cu succes a programelor turistice pe care le promovam.

Serviciile pe care le oferim sunt adaptate nevoilor fiecarui turist si anume:

– turism intern si international, bazat pe pachete prestabilite sau create la cererea clientilor, individual sau de grup;

– cazari la hoteluri si pensiuni in tara si strainatate;

– programe de week-end;

– vanzari bilete autocar pentru diferite destinatii europene, rent a car;

– vanzari bilete avion pentru orice destinatie, ruta si companie aeriana;

– bilete de odihna si tratament in zone montane si balneare din tara si strainatate; agroturism;

– pachete turistice complexe, sub forma de sejururi sau circuite

– turism specializat: golf, pescuit, safari, luna de miere, exotice, croaziere etc;

– asigurari medicale de calatorie.

Pentru toate acestea, echipa DISCOVER TURISM se afla permanent la dispozitia Dumneavoastra.

Agentia de turism DISCOVER TURISM are ca obiectiv consilierea clientilor in vederea alegerii sejurului potrivit precum si furnizarea de solutii optime din punct de vedere al calitatii serviciilor la un pret avantajos, precum si satisfacerea cerintelor turistilor prin dezvoltarea unor relatii de durata, bazate pe incredere.

Scopul nostru este asigurarea de servicii turistice de cea mai buna calitate din punct de vedere al eficientei, standardelor profesionale si excelentei in activitatea de turism.

Compania noastra are o echipa cu experienta, pregatita sa faca fata oricaror cereri de servicii turistice din partea clientilor nostri.

Declaratia noastra de intentie este angajamentul nostru pentru excelenta.