Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Be Live Collection Punta Cana - Adults Only


Descriere

Hotel Be Live Collection Adults Only Punta Cana
Be Live Collection Punta Cana Adults Only este un complex turistic exclusiv cu facilitati moderne care se bucura de un mediu privilegiat si unic, special conceput doar pentru adulti.
Este situat in cadrul frumosului complex turistic Punta Cana Be Live Collection, cu fata spre Laguna Bavaro, la doar 15 minute de Aeroportul International Punta Cana, pe malul marii, de unde puteti ajunge la principalele centre comerciale, cluburi de noapte in cateva minute, zone de spectacol si terenuri de golf.


Facilitati camere:
297 de camere spatioase si confortabile, fiecare detaliu este conceput pentru a asigura intimitatea, odihna si linistea oaspetilor sai, oferind confortul necesar intr-un mediu confortabil si modern. Toate camerele sunt dotate cu: aer conditionat, baie cu articole de toaleta superioare, uscator de par, prosoape si lenjerie de pat superioara, filtru de cafea cu cafea asortat zilnic, televizor cu plasma cu cablu, telefon ($), mini-bar cu inlocuire zilnica, fier si masa de calcat, balcon sau terasa.
Master Suite
Camere spatioase si moderne, cu vedere la gradina, 1 pat king-size sau doua paturi queen-size, TV cu plasma de 50 inch cu cablu, sticla de vin spumant la sosire, meniu de perne.
Master Suite Swim Out
Camerele moderne sunt situate la parter si permit un acces foarte convenabil la piscina direct de pe terasa dumneavoastra. 1 pat king-size sau doua paturi queen-size, TV cu plasma de 50 inch cu cablu, sticla de vin spumant la sosire, meniu de perne.
Master Suite Ocean View
Camere spatioase, cu design proaspat si modern, ofera vedere spectaculoasa la ocean, 1 pat king-size, TV cu plasma de 50 inch cu cablu, sticla de vin spumant la sosire, meniu de perne.
Master Junior Suite Beach Walk
Camere moderne, cu vedere spectaculoasa la ocean si acces direct la plaja de pe terasa sa. 1 pat king-size, TV cu plasma de 50 inch cu cablu, canapea extensibila, terasa cu balcon privat, sticla de vin spumant la sosire, meniu de perne.
Master Junior Suite Ocean View
Camere moderne si confortabile, cu vedere frontala spectaculoasa la mare, 1 pat king-size, TV cu plasma de 50 inch cu cablu.
Master Junior Suite
Camere spatioase si moderne, cu 1 pat king-size sau doua paturi queen-size, dus separat, TV cu plasma de 50 inch cu cablu, sticla de vin spumant la sosire, meniu de perne.


Facilitati hotel:
Plaja Cabeza de Toro, cunoscuta pentru lungimea nisipului fin si a apelor limpezi este una dintre cele mai frumoase plaje din Punta Cana si de-a lungul Bavaro.
O gama variata de restaurante ofera ceva tuturor turistilor. Bucurati-va de gastronomie la cea mai buna calitate la Be Live Collection Punta Cana.
BAYSPA. Hotelul cu spa din Punta Cana va invita sa va pierdeti intr-un spatiu exclusivist in care veti fi ingrijit atat fizic cat si mental. Toate tratamentele noastre, supravegheate de profesionisti, sunt concepute pentru a fi experiente unice si au scopul de a oferi o stare completa de relaxare si bunastare.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.