Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hilton Dubai Al Habtoor City

de la
1638 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.06.2024 - 08.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hilton Dubai Al Habtoor City se află in cartierul Sheikh Zayed Road din Dubai, langă Dubai Water Canal și la 2,5 km de Burj Khalifa. Oferă piscină in aer liber și o terasă pe tot parcursul anului. Hotelul are acces direct la teatrul acvatic La Perle by Dragone, primul spectacol permanent din regiune, inspirat de spiritul Dubaiului.

Toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat. Unele unități sunt comunicante, altele oferă o zonă de relaxare pentru a vă destinde după o zi aglomerată. In camere există cafetieră. De asemenea, acestea au baie privată cu cadă, bideu și articole de toaletă gratuite.

La proprietate veți găsi o recepție deschisă non-stop, un centru de afaceri, un coafor și un club pentru copii gratuit. De asemenea, hotelul are un centru spa, saună si un bar unde oaspetii pot savura băuturi.

La proprietate există acces gratuit la internet WiFi si parcare privată gratuită.

Hilton Dubai Al Habtoor City este la 2,6 km de Fantana din Dubai și la 2,7 km de Galleria Shopping Mall. Aeroportul Internațional Dubai este situat la 13 km. Hotelul oferă serviciu de transfer gratuit cu autobuzul la diverse plaje și la Dubai Mall.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.