Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Km ZerO este situat in Zona 0 din Vama Veche. Marea este pe strada noastra la un minut de mers pe jos.

Descriere: Bucura-te de ofertele speciale ale pensiunii si descopera Vama Veche, un loc exceptional in care vei trai experiente de neuitat. Printre punctele forte ale pensiunii enumeram locatia, deoarece pensiunea Km ZerO este situata in centrul Vamii, pe strada principala care duce spre mare. Camerele pensiunii sunt dotate cu toate facilitatile necesare pentru a avea parte de cele mai relaxante momente. Refugiul tau confortabil in care te vei simti ca acasa, dupa o zi plina de emotii si experiente noi, in cea mai nonconformista statiune de pe litoralul nostru.

Camere si facilitati:


Pensiunea dispune de 5 camere duble, cu pat matrimonial, avand vedere la mare si la strada principal , construite in anul 2020 care ating standardul de 4 stele, dotate cu:
-Cartele de acces in camer -Minibar;
-Espressor Dolce Gusto;
-TV Smart 106cm ,cu programe prin cablu
-Internet Wireless;
-Detector de fum;
-Seif;
-Aer conditionat;
-Incalzire proprie;
-Lumini ambientale in camer;
-Balcon;
-Baie ultramodern cu dus, usctor de pr, sampon, gel de dus individual si alte seturi de igien , sonorizare din TV in cabina de dus.
Locatia se afl in Vama Veche pe strada principal care ajunge la mare (un minut de mers pe jos) si dispune de urmatoarele:
-Balcon la fiecare camer;
-Parcare proprie cu supraveghere video;
-Teras exterioar cu mese;
-Proprietatea este supravegheat video 24/24;
-Nu este permis accesul cu animalede companie !
-Fiecare camera este dotata cu dezinfectant!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie