Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa ROBINSON cm


Descriere

Este gandita ca un loc pozitiv, prietenos, in care te reconectezi si te bucuri de natura - ne intoarcem la simplitatea vietii lui Robinson Crusoe (dar fara chinul si singuratatea lui) intr-un sat aflat la malul marii.
Copiii alearga desculti pe iarba, joaca badmington, se dau in leagane si trambulina, la un moment dat vor manca si smochine direct din pom (sau mere, pere, cirese :)). Parintii leaga prietenii si se relaxeaza pe terase sau pe un sezlong in curte asteptand rasaritul lunii si privind stelele ce se vad asa frumos de aici.

Camere
Camerele de 4 persoane sunt spatioase, cu un pat dublu de 1,6*2m si cu 2 paturi single suprapuse, fiecare de 90*2m, cu AC, TV, uscator de par, fierbator de apa, mini-frigider. Baile sunt si ele spatioase, cu dus walk-in.

Apartamentul are bucatarie cu plita electrica, frigider de 1,7 m, masa cu 4 scaune si 2 dormitoare fiecare cu pat dublu si TV. Avem AC la intrare in apartament si in bucatarie, vesela necesara unei familii.

Apartamentul si fiecare camera au acces la terasa cu mobilier exterior pentru a bea o cafea dimineata sau o bere seara dupa plaja.
In 2021, am mai amenajat o camera dubla economy si am construit un foisor cu bucatarie exterioara.

Camera dubla Economy
Capacitate: 2 persoane adulte
pat matrimonial 1,60 *2m
TV si WIFI
Baie proprie cu boiler
Terasa cu masa si scaune exterior
AC
Mini frigider
Fierbator de apa si pahare
Uscator de par

Apartament cu 2 dormitoare
Capacitate: 4 persoane adulte
2 paturi matrimoniale 1,60 *2m
Bucatarie cu plita electrica
Masa cu 4 scaune in bucatarie
Vesela necesara bucatarie
Baie proprie
Terasa cu masa si scaune exterior
AC
2 TV si WIFI
Frigider de 1,7m
Uscator de par

Camera cu 4 locuri
Capacitate: 4 persoane adulte
Pat matrimonial 1,60 x 2 m
2 paturi single suprapuse 90 *2m
Baie proprie
Terasa cu masa si scaune exterior
AC
TV si WIFI
Minifrigider
Uscator de par si fierbator apa


Facilitati
Loc de joaca si foisor
La Casa Robinson, veti bucura copiii cu o curte mare, cu loc de joaca cu tobogan, 2 leagane, un leagan cuib, o trambulina de sarit si fileu pentru badmington cu palete pentru joc pe iarba. Foisor cu bucatarie exterioara pentru un mic dejun rapid.
Parcare proprie
Parcarea noastra este amenajata in fata casei la strada si are o capacitate de 7 locuri vs 9 camere, astfel ca putem asigura parcare gratuita in mod limitat si doar pentru maxim o masina per camera. Exista o parcare cu plata pe un teren viran chiar vis-a-vis de noi sau parcare stradala pe strada perpendiculara strazii noastre (Str. Tudor Vladimirescu).
Wi-Fi Gratuit
Animale de companie
Acceptam animale de companie in conditiile respectarii regulilor de siguranta si curatenie

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.