Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Facilitati

Restaurant
Terrace
Bathroom
Free wireless internet
Cable/Satellite TV
Free parking
Reception desk
Children playground
Conference room

PENSIUNEA ROUA VORONETULUI


Descriere

Pensiunea Roua Voronetului este situata in localitatea Voronet, la 3,5 km de orasul Gura Humorului si la doar 1,5 km de manastirea Voronet, fiind una dintre cele mai renumite si apreciate locatii din zona. In imediata apropiere se afla Parcul de divertisment Arinis si Partia de Schi Soimul unde dornicii de miscare se pot recrea si savura privelistile de munte.

Descriere camere:
Pensiunea Roua Voronetului are 14 camere duble, din care 7 sunt camere duble family (cu 1 pat matrimonial si 1 pat single) fiecare avand un stil unic, baie proprie, terasa, tv.

Descriere facilitati:
parcare pazita, internet wireless, cablu, telefonie fixa, incalzire proprie, foisor, loc de joaca pentru copii, biliard.

Atractii turistice:
Manastirea Voronet, Manastirea Humor, Manastirea Moldovita, Complexul Arinis, Salina Cacica, Muzeul Ciprian Porumbescu, Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina.

Servicii masa:
Masa se serveste in restaurantul propriu cu o capacitate de 45 de locuri. Meniul de la Pensiunea Roua Voronetului este o carte de bucate mai mult sau mai puţin povestite, cu gusturi, arome şi farfurii presărate printre personaje din basme, balade sau alte specii orale tipărite cândva.

Facilitati copii:
Loc de joaca pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie