Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Roca Nivaria Adrian Hotels


Descriere


Localizare
Hotelul este situat pe Playa Paraiso (Costa Adeje) in sudul insulei cu vedere la Ocean. Aeroportul Tenerife Sud se afla la 25 km distanta.

Distante
-> 7 km de Golf Costa Adeje
-> 12 km de Golf Las Americas
-> 25 km de aeroportul Tenerife Sud Reina Sofia
-> 16 km distanta de Los Cristianos

Puncte de interes
-> Insula La Gomera
-> Parcul acvatic Siam
-> Aqualand Costa Adeje

Atu-uri
-> Centru Spa Azules de Novaria
-> Infinity pool cu vedere la Oceanul Atlantic
-> Wi-Fi gratuit
-> Parcare privata

Facilitati hotel
Hotelul dispune de restaurant cu terasa , restaurant la piscina pentru pranz si gustari in timpul zilei, restaurant cu specific spaniol si Italian, bar in zona de receptie, piano bar cu muzica live, 2 piscine cu apa incalzita pentru adulti si 2 piscine pentru copii, centru spa, fitness, teren de tenis, golf, Sali de conferinta.
Agrement: Centrul spa cu o suprafata de 1800 mp, pune la dispozitia turistilor piscina, sauna finlandeza, paturi termale pentru relaxare, camera cu zapada, camera cu aburi, sauna, baie turceasca. Hotelul ofera o zona pentru practicarea sporturilor cu o suprafata aroximativa de 10.000 mp oferind 2 terenuri de tenis, sala de fitness, teren de volei pe plaja, tabla de sah giganta, Jacuzzi, water gym. De asemenea ofera turistilor preturi speciale pentru terenurile de golf din apropierea hotelului precum: Golf Costa Adeje: 7 km sau Golf Las Americas 12 km.

Tipuri de camere
-> Double Standard
-> Double sea view
-> Double Top Floor
-> Superior Double Room
-> Junior Suite with Sea View
-> Superior Suite
-> Presidential Suite
-> Royal Suite

Dotari camere
Hotelul are un numar total de 298 camere decorate impartite astfel: 169 camere duble, 39 superior, 54 junior suite, 33 superior suite, 2 presidential suite si 1 Royal suite. Toate camerele sunt dotate modern cu plasma TV, seif, minibar uscator de par, halat si papuci, aer conditionat, terasa sau balcon si acces wi-fi. Camerele duble au o suprafata de 35 mp si pot acomoda max 2 adulti.
Camerele Superior au o suprafata de 40 mp si pot acomoda max 2 + 1 copil (canapea extensibila).
Junior suite au o suprafata de 60 mp, cu o zona separata de zi unde pot fi cazati 2 adulti. Capacitate max 2+2 (pentru copii se pune la dispozitie canapea extensibila).
Superior Suite cu o suprafata de 70-75 mp, format din dormitor si living separate. Capacitate maxima 4 persoane.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.