Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Ioana Hotels este primul Boutique Hotel de 5 stele din Sinaia.

Ioana Hotels este asezat intr-un cadru natural de exceptie, linistit, cu o minunata vedere la munte. Situat intre Drumul Cotei si Telegondola are acces facil atat la mijloacele de transport pe cablu cat si la drumul ce duce la Poiana Stanii si la Cota 1400.

Daca esti in cautare de cazare in Sinaia, atunci Ioana Hotels este cu siguranta cea mai buna optiune.

Ioana Hotels este primul Boutique Hotel de 5 stele din Sinaia.

Ioana Hotels este asezat intr-un cadru natural de exceptie, linistit cu o minunata vedere la munte. Situat intre drumul cotei si Telegondola are acces facil atat la mijloacele de transport pe cablu cat si la drumul ce duce la Poiana Stanii si la cota 1400.

Pentru amatorii de drumetii, e bine de stiut ca amplasarea Ioana Hotels le ofera oportunitati multiple, fiind aproape de punctele de plecare pe principalele trasee marcate. In acelasi timp, nici cei carora le place sa se bucure confortul si viata citadina nu sunt total dezavantajati, o plimbare pana in centru nefiind mai lunga de 30-40 de minute.

Descriere camere:
Cazarea in Sinaia la Ioana Hotels, reprezinta garantia unui sejur la munte reusit, deoarece structura de cazare a Ioana Hotels respecta conceptul de Boutique Hotel: 16 camere duble, 8 apartamente, dintre care 3 cu zona spa proprie. In spiritul acestui concept, serviciile sunt in cea mai mare parte personalizate pentru fiecare client in parte, mergand pana la personalizarea structurii minibarului. Apartamentele, ce sunt dispuse pe 2 sau 3 nivele, poarta nume de zone sau statiuni montane, de schi. Acestea sunt : Cortina D’Ampezzo, St. Moritz, Tirol, Salt Lake si Aspen.
Sunt 16 duble, nicio dubla nu seamana una cu alta, sunt 3 duble care au dus in baie , restul de 13 duble au cada. Dublele au 20 mp. Doua camere nu au balcon deloc (102 si 104,104 este camera pentru cei cu dizabilitati ).
Ap. Salt Lake – cel mai mare apartament din hotel, situat pe 3 nivele, stil duplex, cu usi intre nivele, cu zona SPA proprie ( sauna si jacuzzi ), format din living cu semineu si baie cu dus + canapea extensibila, dormitor cu baie cu cada si SPA-ul la ultimul nivel – sauna, jacuzzi, dus, grup sanitar, TV, telefon.
Ap. Aspen – apartament pe 3 nivele, stil duplex, cu zona SPA proprie ( sauna si jacuzzi ), format din living cu canapea extensibila si baie cu dus, dormitor si zona SPA la ultimul nivel – sauna, jacuzzi, grup sanitar, TV, telefon.
Ap. Tirol – family apartment, pe 3 nivele, stil duplex, cu living cu canapea extensibila si baie cu dus, dormitor cu baie cu dus si la ultimul nivel este al II-lea dormitor.
Ap. Cortina – apartament pe 2 nivele, stil duplex, cu living cu canapea extensibila si baie cu dus si la etaj este dormitorul.
St. Moritz – camera speciala, pe 2 nivele, cu zona SPA proprie – sauna si jacuzzi, formata din dormitor si pe scara interioara se coboara in SPA – sauna, jacuzzi, dus, grup sanitar, TV, telefon.
Romantic Room – camera speciala cu semineu si cada de sticla, baia open space cu dormitorul .
Junior Suite – format din living cu semineu si canapea extensibila si dormitor – open space cu living-ul.
Innsbruck Room – camera speciala cu semineu si sauna in baie.

Indicatii auto:
Pentru a ajunge la Ioana Hotels, va trebui sa urmariti panourile directionale. Pornind din sensul giratoriu din centru statiunii Sinaia, urcati pe Strada Aosta, continuati pe Strada Furnica pana la Drumul Cotei, iar la bifurcatia catre telegondola urmati drumul catre Telegondola, in stanga pe Strada Calea Codrului. La aproximativ 300 metri de la sensul giratoriu, pe partea stanga veti gasi Ioana Hotels.

Atractii turistice:
Muzeul Peles, Pelisor, Manastirea Sinaia, Muzeul Bucegi, Cazinoul Sinaia, Casa Memoriala G. Enescu.

Servicii masa:
Se acorda in restaurantul propriu - Restaurant Forest - servire a-la-carte.

Facilitati evenimente:
Sala de conferinte cu o capacitate de 25 de locuri dotata cu accesoriile necesare unei prezentari in conditii optime: sonorizare proprie, flipchart, ecran, videoproiector, microfoane mobile/cu cablu, servicii secretariat, copiator, fax si alte echipamente tehnice solicitate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie