Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL REGAL 1880


Descriere

Hotelul, prin design-ul de bun gust si originalitatea mobilierului, ofera turistilor sai un confort superior si o atmosfera regala. Fiind pozitionat in centrul statiunii Sinaia, chiar in Parcul Dimitrie Ghica, asigura acces facil catre statiune.

Hotelul, prin design-ul de bun gust si originalitatea moblierului, ofera turistilor sai un confort superior si o atmosfera aparte. Camerele luminoase, moderne si generoase ca suprafata dispun de toate facilitatile unui sejur linistit: TV cu ecran plat cu canale prin cablu, baie privata cu dus sau cada si articole de toaleta gratuite, uscator de par in baie, conexiune wi-fi, sistem incalzire, unele camere au si o zona de relaxare.
Oaspetii de la Regal 1880 se pot bucura de acces gratuit la internet WiFi, recepţie cu program nonstop, o gradina, salon de mic dejun, parcare gratuita la o proprietate in apropiere.

Descriere camere:
Hotel Regal 1880 dispune de 6 garsoniere, 6 camere duble deluxe, 6 camere duble standard si 1 camera single.
Dotari spatii de cazare: TV/cablu, conexiune internet, frigider, sistem incalzire, baie proprie (cu dus sau cada), uscator de par in baie. Camerele NU dispun de balcon, iar majoritatea dispun de vedere spre parc.
Garsoniera este compusa dintr-un dormitor si o zona partial separata (de relaxare, studiu sau divertisment) dotata cu o canapea extensibila, baie proprie, uscator de par in baie, articole de toaleta gratuite.
Camerele duble deluxe sunt generoase ca suprafata si dispun de mobilier nou, TV/cablu, conexiune wi-fi, baie proprie cu cada, uscator de par in baie, articole de toaleta gratuite, vedere spre parc.
Camerele duble standard la mansarda sunt mobilate modern si au in dotare TV/cablu, conexiune wi-fi, baie proprie, uscator de par in baie.
Camera single la mansarda dispune de pat matrimonial, TV/cablu, conexiune wi-fi, baie proprie, uscator de par in baie, articole de toaleta gratuite.

Descriere facilitati:
Hotel Regal 1880 dispune de 6 apartamente, 6 camere duble deluxe, 6 camere duble standard si 1 camera single, acces gratuit la internet WiFi, recepţie cu program nonstop, o gradina, salon de mic dejun.

Locatie:
Hotelul este pozitionat in centrul statiunii Sinaia, chiar in Parcul Dimitrie Ghica, la aproximativ 350 metri de gara si 800 metri de Manastirea Sinaia.

Indicatii auto:
Bucuresti - 140 km; Brasov - 47 Km; Cluj - 316 Km; Timisoara - 454 Km.

Atractii turistice:
Castelul Foisor, Partiile de ski, Castelul Peles, Castelul Pelisor, Cazinoul Sinaia, Cota 2000, Cota 1400, Manastirea Sinaia, Casa memoriala George Enescu, Muzeul Trenuletelor, Muzeul Rezervatiei Bucegi, Poiana Stanii Regale, Gara Regala.

Servicii masa:
Salon de mic dejun - sistem bufet suedez.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.