Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL BEST WESTERN SILVA


Descriere

O oaza de liniste in inima orasului, Hotel SILVA este locul ideal pentru cei care apreciaza plimbarile prin natura sau jogging-ul.
Mai mult, in imediata apropiere a hotelului se afla terenuri de tenis si o piscina.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, internet, uscator de par, telefon.
Numar total camere: 49 - 34 de camere sunt clasificate la 4 stele, 15 camere sunt clasificate la 3 stele.
Duble: 42 - 21 de camere cu 2 paturi si 21 de camere cu pat matrimonial.
Apartamente: 4 - apartamentul este compus din living si dormitor.
Garsoniere: 3

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - cu 2 saloane: 120 locuri (Salonul Cristal) si 240 de locuri (Salonul Rubin), parcare proprie - contra cost, acces persoane cu dizabilitati, internet, pastrare obiecte de valoare, bar, terasa, lift.
Servicii: room service, camera de bagaje, serviciu de concierge, spalatorie, calcatorie, lustruire pantofi, fax/copiator.

Locatie:
Hotelul BEST WESTERN SILVA este situat intr-o zona pitoreasca, in parcul Sub Arini, la doar 10 minute de centrul istoric al Sibiului, la 3 kilometri de gara CFR si 5 kilometri de aeroportul international Sibiu.

Politici:
Check-in: ora 14:00.
Check-out: ora 12:00.

Servicii masa:
se acorda in restaurantul clasic unde puteti savura meniuri din bucataria traditionala romaneasca, dar si din cea internationala.

Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 1 - Salonul Rubin este un spatiu multifunctional care se foloseste in special pentru banqueting, dineuri, cocktailuri, conferinte, expozitii, prezentari, avand o capacitate de pana la 300 locuri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.