Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sirius Beach

   Sf Constantin Si Elena


Descriere

Localizare: hotelul se afla pe plaja




Facilitati: hotelul Sirius Beach duspune de piscina, piscina interioara, piscina pentru copii - piscinele sunt cu apa minerala, restaurant, bar, coafor, salon de infrumusetare, fitness, sauna, jacuzzi, solar, masaj, centru SPA, teren de volei, tenis de masa, sky bar, internet cafe, programe de animatie, gradinita, room service, centru de prim ajutor, birou de schimb valutar, seif, lift, rent-a-car, parcare, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, sala de conferinte,wireless gratuit,

Camerele duble sunt dotate cu aer conditionat, balcon, vedere la mare sau la parc, baie cu cada si dus, uscator de par, televizor, telefon, frigider, seif, conexiune la internet. Studiourile sunt cu vedere la piscina sau la mare si nu se afla in cladire principala.


Info parcare: 5 leva/masina/zi si nu se poate rezerva/garanta din agentie.


Important: sezlonguri si umbrelute gratuite la piscina si la plaja.


GRATUIT: accesul la piscina interioara si exterioara, sezlonguri si umbrelute la piscina; pentru turistii care rezerva all inclusive - sezlonguri si umbrelute la plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.