Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ESTREYA PALACE & RESIDENCE

   Sf Constantin Si Elena


Descriere

Complexul cu cele doua hoteluri Estreya Residence si Estreya Palace este situat in mijlocul unui frumos parc din partea centrala a stațiunii Sf. Constantin și Elena .

Descriere :
Hotel Estreya Palace 4 stele este situat in zona centrala a statiunii Sf. Constantin si Elena, in mijlocului unui frumos parc, o zona linistita si relaxanta. Distanta fata de plaja este de circa 300 m. 

Localizare:
 Estreya Palace and Residence este situat la circa 300 metri de plaja, intr-o zona inconjurata de verdeata .

Facilitati hotel:
Hotelul pune la dispozitia turistilor:Serviciu de receptie, seif, lobby bar, bar la piscina, restaurant principal cu terasa, centru Spa in cadrul Estreya Residence, sala de conferinta si evenimente, crama, coafor, magazin de suveniruri, schimb valutar, cabinet medical, dentist, inchirieri auto, internet wireless in zonele publice, uscatorie si servicii de curatatorie.

Facilitati camere:
Camerele dispun de balcon, baie cu dus, uscator de par, seif (in camerele din cladirea Residence acestea sunt contra cost), telefon, mini bar, aer conditionat rece/cald, TV LCD prin satelit, conexiune la internet;

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.