Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL CIRUS


Descriere

Hotel Cirus este un hotel modern situat la 7 minute de centrul orasului Predeal.

Hotel Cirus este situat la o distanta foarte mica de partia de ski si la cateva minute de Cabana Trei Brazi. Dupa renovarea completa a hotelului, acesta a devenit spatiul ideal care poate gazdui sejururi, tabere, conferințe și seminarii.
Hotelul dispune de 31 camere duble si 3 apartamente, restaurant propriu, bar, parcare, terasa si foisor.

Descriere camere:
Hotel Cirus dispune de 34 de spatii de cazare clasificate la 3 stele si structurate astfel:
17 camere duble matrimoniale fara balcon, 9 camere duble matrimoniale cu balcon, 5 camere duble twin fara balcon, 3 apartamente cu terasa (dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila; trecere libera intre living si dormitor).
Dotari camere: TV/cablu, acces wifi, sistem incalzire, baie proprie cu dus, uscator de par in baie, balcon (o parte din camere).

Descriere facilitati:
Hotelul dispune de 31 camere duble si 3 apartamente, restaurant propriu (meniu a-la-carte), bar, parcare, terasa si foisor, sala de conferinta.
Check-in ora 14, iar check-out la ora 12. Taxele locale se achita la receptie. Accesul gratuit cu animale de companie de talie mica.

Atractii turistice:
Ascensiuni montane (Vf. Piatra Mare 1.843 m), Masivul Postavaru, Muntii Bucegi cu Vf. Omu ( 2.505 m), cascada Tamina, Pestera de Gheata; obiective istorice din Brasov, Sinaia, Rasnov, Castelul Bran, Castelul Pelis si Pelisor, Castelul Cantacuzino, Muzeul Trenurilor (Sinaia).

Servicii masa:
Se acorda in restaurantul propriu, in regim a-la-carte.

Facilitati evenimente:
Hotelul dispune de o sala de conferinta cu o capacitate de aproximativ 60 locuri (aranjament teatru), lumina naturala, iar ca dotari: videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, hartie flipchart, markere, acces wifi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.