Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profil: Confort

Situare: Hotelul Bulevard este localizat chiar in centrul statiunii Predeal, avand acces
facil la drumul principal, fiind situat la 3 minute de mers cu masina fata de partiile
de schi si la o distanta de 500 metri de gara. Hotelul Bulevard din statiunea Predeal este pozitionat intr-un cadru montan unic, dominat de privelistea impunatoare a Muntilor Bucegi, Piatra Mare si Postavarul, dar si de aerul curat si proaspat al muntelui.

Info:
Cu o traditie de peste 85 ani, complexul este complet renovat si ofera 31 spatii de cazare amenajate elegant. Cladirea construita in anul 1928, specifica perioadei interbelice, a fost pastrata si renovata, astfel incat Hotelul Bulevard este si astazi o prezenta impunatoare si boema, in care confortul si starea de bine va invita sa-i treceti pragul, lasand la intrare grijile cotidiene, relaxandu-va si bucurandu-va de momente frumoase pe care le puteti petrece in locurile special concepute pentru dumneavoastra. Hotelul Bulevard Predeal ofera o receptie cu program non-stop si are facilitati de conferinte si evenimente. Copiii au la dispozitie un loc de joaca.


Camere:
Hotelul Bulevard, clasificat la 3 stele, dispune de un numar de 31 de camere (21 duble, 8 apartamente si 2 single), toate dotate la standarde moderne.
Camerele dispun de TV LCD, internet, mini-frigider, telefon, grup sanitar propriu cu cabina de dus cu hidromasaj, uscator de par si halat de baie.


Restaurant:
Hotelul are un restaurant spatios si o terasa de vara. Restaurantul dispune de 66 locuri intr-un stil elegant unde puteti comanda preparate culinare din bucataria romaneasca si internationala. Barul dispune de 23 locuri, intr-un ambient de exceptie; aici puteti savura o gama variata de cocktailuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice, preparate din cafea, ceaiuri, ciocolata calda, totul intr-un ambient muzical placut. De asemenea, hotelul pune la dispozitia clientilor sai o terasa de 60 de locuri, fiind dotata cu incalzitoare pe gaz de tip ciuperca .


Servicii gratuite:
receptie deschisa non-stop, parcare, internet Wi-fi, acces la terasa si gradina, sauna, jacuzzi, salina, loc de joaca pentru copii, spatiu pentru bagaje, parcare delimitata cu bariere si supravegheata, informatii turistice, rezervari taxi


Servicii
cu plata:
room service, pranz la pachet, serviciu de transfer (contra cost), spalatorie,
curatatorie chimica, serviciu de calcatorie, servicii telefonice, servicii masaj


Animale
de companie: Animalele de companie nu sunt acceptate.


Facilitati
copii:
Copiii cu varsta intre 0 si 12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar.

















Atractii
in zona:
trasee turistice montane in imprejurimi (Canionul ,,Sapte scari', Cascada Tamina, Pestera de gheata, Cheile Rasnoavei), Manastirea Sfantul
Nicolae, Biserica ortodoxa Sfintii Imparati Constantin si Elena, Capela
romano-catolica Timisul de Jos, Manastirea romano-catolica Timisul de Jos,
Monumentul Eroilor - Valea Rasnoavei, Monumentul Mihail Saulescu, Monumentul Eroilor din gara Predeal



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.