Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este situat chiar in centrul statiunii, langa soseaua principala care tranziteaza localitatea, la doar 250 m de Salina Praid si 500 m de strandul sarat si baile sarate Praid.

Unitatile hoteliere din Romania aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Descriere facilitati:
Tratament: consta in speleoterapie in Salina Praid (tot timpul anului, pentru afectiuni respiratorii), bai sarate la vana (mai – octombrie, pentru afectiuni reumatice) sau strand sarat (iunie – septembrie). Este necesara efectuarea unui consult medical la un cabinet de specialitate existent in Praid). Tratamentul este indicat pentru urmatoarele afectiuni: astm bronsic, bronsita cronica, rinita cronica, sinuzita cronica, emfizem pulmonar obstructiv, silicoza, infectii respiratorii repetate.
Tariful pentru tratament in salina se refera la 1 procedura (speleoterapie/climatoterapie in mina de sare) si include transport cu autobuzul dus-intors, taxa de intrare in mina.
In zilele de duminica nu se face tratament in salina. Tratamentul balnear in salina se acorda pentru minim 5 zile consecutive de intrare in salina (exceptand duminica).

Atractii turistice:
Salina Praid; Canionul de sare (rezervatia naturala Dealul de sare); ruinele cetatii Rabsonne (la 13 km de centrul Praidului), Corund, Muzeul Palariilor de Paie de la Criseni.

Servicii masa:
- se acorda in restaurantul propriu la hotelului, in sistem fisa cont. Restaurantul va ofera un meniu variat, bogat in specialitati culinare secuiesti, ardelenesti si internationale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie