Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Bine ați venit la Irida Boutique Hotel!

Orașul cosmopolit Parga are un farmec aparte, așezat în stil amfiteatric pe dealul verde, deasupra unei insule pitorești, amplasată într-un golf cu o plajă mare de nisip. Poziția de pe deal a hotelului are vedere către golf, cu vederi frumoase la balconul mării Ionice strălucitoare și este înconjurat de măslini, creând o atmosferă liniștită care vă va face să credeți în magie. Tot ce vă puteți imagina, îl puteți găsi aici; nouă apartamente de lux de înaltă clasă, fiecare cu propria identitate, mobilier, culori și decor.


Full description

Suitele noastre căsătoresc eleganța cu confortul, fiecare cu propriul său caracter unic inspirat de Marea Mediterană. Suitele individuale sunt Koralli (Coral), Anthos (Floare), Stafili (Strugure), Giasemi (Iasmin), Margaritari (Perlă), Votsalo (Pietricică ), Iliachtida (Rază de soare), Noufaro (Nufăr) și Kimata (Valuri). Toate suitele sunt dotate cu aer condiționat și generos, încorporând o zonă de bucătărie inteligent ascunsă, care poate fi dezvăluită atunci când este necesar.

Fie că aveți nevoie de o pauză relaxantă departe de oraș, sau o vacanță romantică de neuitat, Irida Boutique Hotel este unul dintre acele locuri rare care oferă visul și ospitalitatea noastră caldă tipic greacească. Vă rugăm să rețineți că toate tipurile de camere au un concept de decor diferit, iar conceptul va fi decis în funcție de disponibilitate.

Taxa de ședere peste noapte proclamată, sau similare, care nu a fost încă stabilită, dar în conformitate cu guvernul grec este planificat să intre în vigoare în 2018 va fi o taxă suplimentară care urmează să fie plătite de către client și nu vor fi acoperite de hotel sau agențiile de turism.

Additional infoNumber of rooms

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie