Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul CORSA, excelent situat in Mangalia, pe faleza Marii Negre, imbina frumusetea naturala cu modernitatea, oferind o excelenta vedere la mare si conditii moderne de cazare.
Hotel Corsa ofera turistilor liniste, deconectare si servicii de calitate.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu cada -in apartamente, baie cu dus -in camerele duble, balcon -numai la camerele cu vedere la mare, uscator de par -in apartamente. Număr total camere: 48 Duble: 45 - dintre care 24 camere cu vedere la mare si 21 camere cu vedere la oras; 7 camere duble au mocheta si restul au pardoseala cu gresie. Apartamente: 3 - apartamentul este compus din living si dormitor.

Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare proprie -contra cost 15 Lei/ zi/ autoturism; 10 Lei/ zi/ motocicleta; 25 Lei/ zi/ camion, salon de mic dejun, bufet -bar-pizzerie cu un numar de 100 locuri cu terase neacoperite si 40 locuri - salon incinta, terasa Corsa.

Observaţii: nu se accepta animale de companie decat cu acordul hotelului si numai daca animalul de companie are carnet de sanatate vizat la zi. Se achita 30% din valoarea unui loc de cazare / animal de companie.

Tratament: tratamentul se poate efectua in bazele de tratament ale Sanatoriului Balnear Mangalia.

Locatie:
RO Hotelul este situat pe faleza, la 10 m de plaja. Plaja nisipoasa, cu intrare lina in mare.

Politici:
RO Persoanele cu varsta peste 18 ani vor plati taxa de statiune in valoare de 5.00 Lei/ zi/ turist.

Servicii masa:
RO micul dejun bufet se asigura in salonul de mic dejun al hotelului, pranzul si cina se asigura in sistem bonuri valorice in 3 locatii de categorie superioara din apropierea hotelului.
Valoarea mesei cuprinsa in catalog este:
Mic dejun = 30.00 Lei / zi / persoana;
Pranz = 30.00 Lei / zi / persoana.
Cina = 30.00 Lei / zi / persoana.

Servicii masa copii:
- copiii 0- 11.99 ani achita 50% din tariful de adult;
- copiii peste 12 ani achita 100% tarif adult.

Facilitati copii:
RO (in camera cu 2 adulti):
- 1 copil intre 0- 11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 50% din micul dejun, fara pat suplimentar; daca se doreste pat suplimentar se achita 50% dintr-un loc de cazare;
- 1 copil peste 12 ani achita loc integral de adult cu pat suplimentar asigurat;
- 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 11.99 ani achita obligatoriu 50% din valoarea unui loc de cazare cu asigurarea unui pat suplimentar si 50% din micul dejun pentru fiecare copil.
In camera cu un singur adult platitor, copilul de orice varsta este considerat adult.

(in apartament cu 2 adulti):
- 2 copii cu varsta intre 0- 2.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si micul dejun.
- copiii cu varsta cuprinsa intre 3- 11.99 ani achita 50% din valoarea micului dejun;
- copiii peste 12 ani sau adultii cazati in apartament cu 2 adulti platitori achita 57.50 Lei/ zi/ persoana cu asigurarea micului dejun. In apartament se pot caza maxim 4 persoane.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie