Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PIRATES RESORT MAMAIA


Descriere

Complexul hotelier Pirates Resort Mamaia 3*** este un hotel tematic unic, in spiritul aventurii, ideal pentru familiile cu copii. Hotelul este situat in nordul statiunii Mamaia, pe plaja, langa hotelul Vega, intr-o zona deosebita, cu verdeata, in care plaja este foarte larga, cu nisip fin si intrare lina in mare.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon, uscator de par, telefon, mocheta.

Camerele duble Privilege si apartamentele Privilege sunt renovate si au vedere partiala la mare. Ele sunt decorate tematic (fiecare camera va apartine unui membru al echipajului de pirati- capitan, navigator, tunar). Camerele duble Superior beneficiaza de un nivel de confort si echipare similar camerelor privilege, dar nu au vedere la mare.
Camerele Double Bunk Bed (22 camere si 3 apartamente) situate la etajele 2 si 3, Corp BLUE, vor fi complet renovate, in tematica Pirates Resort si se vor adresa in mod direct familiilor cu copii. Fiecare camera de acest tip va oferi oaspetilor nostri un pat matrimonial pentru adulti si un pat suprapus destinat copiilor.Capacitatea camerei Double Bunk Bed este de 4 persoane, 2 adulti si 2 copii.

Număr total camere: 166
Duble: 158
Apartamente: 8 - apartamentul este compus din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant -250 locuri, loc de joaca pentru copii interior si exterior, internet -wireless gratuit in tot hotelul, parcare nepazita, fara taxa.
Complexul este compus din doua corpuri de cladire.
Terasa Pirates Island, cu vedere spre mare, ofera racoarea binemeritata si potoleste arsita, dar te tine conectat la aventura. Echipa de animatori te provoaca la "duel", atmosfera se incinge si gusti din plin bucuria de a trai si a te distra a unui pirat adevarat.

Jack's Bar, situat in incinta hotelului si complet reamenajat, ofera o gama larga de bauturi si cocktail-uri speciale, locul unde piratii regasesc oricand buna dispozitie si o"dusca" adevarata.

Observaţii: In momentul cazarii turistii vor primi bratari pentru indentificare. Acestea trebuie purtate pe intreaga perioada a sejurului.

Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liberPiscina functioneaza in perioada 28.04-08.09.2018. Temperatura apei din piscina este cuprinsa in 24-30 grade Celsius indiferent de perioada.

Distractie: Programul de entertainment al hotelului se adreseaza atat copiilor cat si adultilor (mini-club, aqua-gym, concursuri, muzica live pe terasa in fiecare seara) se desfasoara zilnic in intervalul 09.06-08.09.2018.

Locatie:
RO Hotelul este situat la aproximativ 5 m de plaja, in nordul Statiunii Mamaia, la aproximativ 6 km de intrarea in statiune dinspre Constanta. Plaja: larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.

Servicii masa:
RO se acorda in unitatea restaurantul hotelului, categoria 3 stele. Micul dejun in sistem bufet suedez, pranzul in sistem bufet in perioada 08.07-22.08.2020 si in sistem card valoric ''a la carte'' in celelalte perioade, cina in sistem card valoric "a la carte". Dotat cu aparatura performanta si o echipa de bucatari renumiti este locul ideal pentru o aventura culinara. Simturile vor exploda, papilele gustative vor fi inundate de aroma, iar atmosfera incendiara va desavarsi o seara de neuitat.
In perioada 8 Iulie – 22 August pranzul include: masa in regim bufet suedez, bauturi non-alcoolice (cafea, apa, bauturi racoritoare) si bauturi alcoolice autohtone (bere draft, vinul casei si bauturi alcoolice tari produse in Romania).
Valoarea mesei cuprinsa in catalog este:
Mic dejun = 40.00 Lei / zi / persoana;
Pranz = 70.00 Lei / zi / persoana;
Cina = 70.00 Lei / zi / persoana.

Servicii masa copii:
Pranz
- copiii 0- 6.99 ani achita 50% din tariful pentru un adult; In perioada 08.07- 22.08.2020, cand pranzul se serveste in sistem bufet suedez, copiii beneficiaza de gratuitate.
- copiii 7- 11.99 ani achita 50% din tariful pentru un adult;
- copiii peste 12 ani achita 100% tarif adult.
Cina
- copiii 0- 6.99 ani achita 50% din tariful pentru un adult;
- copiii 7- 11.99 ani achita 50% din tariful pentru un adult;
- copiii peste 12 ani achita 100% tarif adult.

Facilitati copii:
RO (in camera cu 2 adulti):
CAMERA DUBLA
- copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar asigurat sau achita 50% din tariful de cazare pentru un adult, cu pat suplimentar asigurat;
- copiii cu varsta cuprinsa intre 7- 9.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 50% din tariful de mic dejun pentru un adult, fara pat suplimentar asigurat sau achita 50% din tariful de cazare si mic dejun pentru un adult, cu pat suplimentar asigurat;
- copiii cu varsta cuprinsa intre 10- 13.99 ani achita 50% din tariful de cazare si mic dejun pentru un adult, cu un singur pat suplimentar asigurat;
- copiii cu varsta peste 14 ani achita 100% din tariful de cazare si mic dejun pentru un adult, cu pat suplimentar asigurat.
Se acorda un singur pat suplimentar intr-o camera dubla.

CAMERA DUBLA BUNK BED: maxim 2 adulti si 2 copii
- copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun.
- copiii cu varsta cuprinsa intre 7- 13.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 50% din tariful de mic dejun;
- copiii cu varsta peste 14 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achita mic dejun integral.

APARTAMENT: maxim 4 persoane
- copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun.
- copiii cu varsta cuprinsa intre 7- 13.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 50% din tariful de mic dejun;
- copiii cu varsta peste 14 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achita mic dejun integral.
- al treilea si al patrulea adult beneficiaza de gratuitate la cazare si achita mic dejun integral.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.