Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL CONDOR


Descriere

Hotel Condor, Mamaia, reprezinta locatia ideala pentru vacanta ta bine-meritata!
Datorita pozitiei privilegiate, situat langa piazzeta Cazino, puteti asista pe toata durata verii la spectacole in aer liber din aceasta piazzeta.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu cada -doar camerele single, baie cu dus -si telefon, balcon, internet -wireless, uscator de par, telefon, acces pe baza de cartela magnetica.
Număr total camere: 139
Single: 6
Duble: 131
Apartamente: 2 - apartamentul este compus din living si dormitor.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant -cu terasa, parcare proprie -gratuita in limita locurilor disponibile, internet -wireless, pastrare obiecte de valoare, 6 etaje, 2 lifturi, camera pentru bagaje, bar de zi, schimb valutar.

Servicii:
Incluse in tarif: informatii turistice si culturale, serviciul pentru transportul bagajelor, serviciul comisionar curier, acordare de prim-ajutor in caz de urgenta, trezirea clientilor la solicitare, primirea si trimiterea mesajelor si a corespondentei pentru clienti, informatii privind orarul mijloacelor de transport, comenzi taximetre, internet wireless;
Contra cost: spalat, curatat, calcat lenjerie personala, curatat incaltaminte, servicii postale, servicii telefonice locale, interurbane, internationale la tarifele ROMTELECOM, room-service, transport la aeroport, rent-a-car, florarie, serviciu fax, fotocopiere, curierat rapid.

Fitness/Wellness/Sport: sala fitness.

Locatie:
RO Hotelul este situat in partea centrala a statiunii, langa Casino Mamaia si barul Melody, la cca. 50 m de plaja si 50 m de lacul Siutghiol.

Plaja: larga, nisipoasa si intrare lina in mare.

Servicii masa:
RO se acorda in unitatea restaurant Condor, categoria 4 stele:
Mic dejun in sistem bufet suedez, pranz si cina in sistem fisa cont "a la carte".
Valoarea mesei cuprinsa in catalog este:
Mic dejun = 40.00 Lei/ zi/ persoana;
Pranz = 65.00 Lei/ zi/ persoana;
Cina = 55.00 Lei/ zi/ persoana;

Servicii masa copii:
- copiii intre 0-11.99 ani achita 50% din tariful de adult;
- copiii peste 12 ani achita 100% tarif de adult.

Facilitati copii:
RO (in camera cu 2 adulti):
- copiii intre 0- 2.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar;
- copiii intre 3- 11.99 ani beneficiaza de cazare gratuita, daca nu solicita pat suplimentar dar achita 50% din valoarea micului dejun;
- copiii intre 12-13.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare daca nu solicita pat suplimentar, dar achita un mic dejun intreg.
- peste 14 ani se achita un loc integral avand mic dejun asigurat si pat suplimentar.
Patul suplimentar se asigura la solicitare si se taxeaza astfel: copiii sub 12 ani (neimpliniti) achita 50% din tariful de cazare cu mic dejun pentru adult;
- copiii intre 12- 13.99 ani neimpliniti achita 70% din valoarea unui loc de cazare si mic dejun integral.
Se accepta maxim 2 adulti si 2 copii in camera dubla.

Facilitati evenimente:
RO Sali de conferinta: 1 - o sala cu capacitate 70- 100 locuri dotata cu: aer conditionat, sonorizare, ecran, acces internet, videoproiector, pupitru.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.