Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul Grand Dedal este un hotel de 4 stele, construit in anul 2021, care se afla in Mamaia Nord, zona Tabara Navodari , la numai 7 minute de mers pe jos pana la plaja.
Descriere: Hotelul pune la dispozitie 50 spatii de cazare cu si fara balcon dispuse pe 6 etaje , piscina exterioara pentru adulti si o piscina mica pentru copii, sezlonguri gratuite in limita disponibilitatii, internet, salon de mic dejun, parcare in limita disponibilitatii.
Camerele sunt dotate cu: aer conditionat , tv cu ecran plat cu canale prin cablu , minibar ,uscator de par , telefon , internet wi-fi gratuit.

Camere:
Hotelul dispune de 50 de camere duble si apartamente, dupa cum urmeaza:
- Camera dubl fr balcon 3*- se afla la parter si are un pat matrimonial, TV, AC, telefon, prosoape, baie cu dus, uscator de par.
- Camera dubl cu balcon 3*- are un pat matrimonial, balcon, TV, AC, telefon, prosoape, baie cu dus, uscator de par.Capacitate maxim: 2 adulCai + 1 copil (0 - 5,99 ani) sau 1 copil (6 - 13,99 ani). In aceasta camera nu se poate pune pat suplimentar
- Apartament - are living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial, balcon ,TV, AC, telefon, prosoape, baie cu dus, uscator de par
Capacitate maxim: 2 adulCai + 3 copii (0-13.99 ani), 3 adulCai + 2 copii (0-13.99 ani).

Masa: Se poate servi in restaurantul propriu; micul dejun este tip bufet suedez.

Facilitati:Hotelul dispune de restaurant, o piscina sezoniera in aer liber, piscina mica pentru copii, sezlonguri gratuite in limita disponibilitatii, parcare in limita disponibilitatii. un bar si un lounge comun, depozit de bagaje, precum si internet gratuit in toate zonele, gradina si terasa.
Nu se accepta animale de companie.

Facilitati copii:
In camera cu 2 adulti:
- 1 sau 2 copii cu varsta intre 0 - 4,99 ani beneficiaz de cazare cu mic dejun gratuit, pentru pat suplimentar se achit 50% din tariful unui loc de cazare;
- 1 sau 2 copii cu varsta intre 5 - 11,99 ani beneficiaz de gratuitate la cazare, fr pat suplimentar, dar achit 20 lei/zi pentru micul dejun; pentru pat suplimentar se achit 50% din tariful unui loc de cazare avand mic dejun inclus;
- persoanele peste 12 ani se considera adulti si achit 50% dintr-un loc de cazare in care beneficiaz de pat suplimentar + 40 lei/zi pentru micul dejun.


Incepand cu sezonul 2022, se va incasa la check-in o tax special pentru promovarea turistic in cuantum de 1% din valoarea tarifului de cazare exclusiv T.V.A., pentru fiecare noapte de cazare, conform HCL nr 2/10.02.2022.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.