Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL GOCIMAN a fost inaugurat in vara anului 2005, modernizat in anul 2011 si este situat la intrarea sudica a statiunii Mamaia, pe malul lacului Siutghiol, langa hotel Laguna. Acesta ofera 23 spatii de cazare astfel 14 camere cu pat matrimonial, 3 camere twin, 2 apartamente junior si 2 apartamente prezidentiale.Dispune de restaurant, terasa, parcare proprie, sala de conferinte (aprox. 30 de locuri), piscina exterioara incalzita, loc de joaca pentru copii.
La parterul hotelului se afla un cochet bar de zi unde puteti savura, in compania unei muzici ambientale perfecte, diverse sortimente de cafea, vinuri si bauturi fine.
MASA: restaurant propriu, mic dejun in regim bufet suedez.
Camerele dispun de TV, minibar, climatizare individuala reglabila, seif, internet.
Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- 0 - 1.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun si se pun la dispozitie babycot cat si babychair, in limita disponibilitatilor
- 0 - 4.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, mic dejun si pat suplimentar la cerere
- 5 - 9.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, pat suplimentar la cerere si se va achita mic dejun
- 10 - 14.99 ani achita pat suplimentar (50% loc de cazare) si beneficiaza de mic dejun gratuit
- 15 -17.99 ani achita un loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar si mic dejun.
In apartament pot fi cazate 3 persoane adulte si un copil (se va achita suplimentar un mic dejun pentru a 3-a persoana adulta) sau 2 persoane adulte si 2 copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.