Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

El Locanda Boutique


Descriere

Hotel El Locanda Boutique 4 stele este situat la intrarea sudica a statiunii Mamaia, in imediata vecinatate a Hotelului Malibu, la cativa pasi de plaja si la 600 metri de parcul de distractii Luna Park. Hotelul este construit pe 3 etaje si pune la dispozitie camere si apartamente spatioase, aranjate si decorate cu atentie.
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor o piscina exterioara, un spatiu verde special amenajacu cu sezlonguri si parcare gratuita in limita locurilor disponibile.
Pentru servirea meselor hotelul pune la dispozitie un restaurant cu meniu international, o terasa exterioara in gradina. Pentru relaxare si petrecerea timpului oaspetii se pot delecta in bar lounge-ul hotelului.Camere duble sunt dotate cu aer conditionat, TV, baie proprie cu dus, uscator de par si internet wireless. O parte din camere sunt dotate cu balcon. Suprafata 14 mp.
Apartamentele sunt mai spatioase si sunt dotate cu chicineta, balcon sau terasa spatioasa. Suprafata: 40 mp


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.