Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Alex


Descriere

Pensiunea Alex , situata in spatele Restaurantului Sura Dacilor si facand parte din acelasi complex turistic , dispune de 4 camere duble si 6 apartamente , fiecare dintre ele fiind amenajata intr-un stil aparte , specific categoriei de 4* atribuita unitatii .

Camera sau apartamentul are in dotare televizor , telefon , caseta de valori , minibar si are baie proprie cu cada cu hidromasaj sau dus cu hidromasaj .

Crama din subsolul pensiunii este pusa la dispozitia turistilor pentru a servi micul dejun si , totodata , ca spatiu de recreere alaturi de minipiscina cu hidromasaj , sauna si sala de fitness .

Alte facilitati oferite : la cerere patut pentru copii , internet in camere , materiale in scopul divertismentului , parcare de 30 de autovehicule , sala de conferinte de maxim 40 de locuri .

Atat in restaurant , cat si in cadrul pensiunii se pot organiza intruniri de afaceri , mese festive , seminarii si conferinte .

La restaurantul Sura Dacilor simti ca retraiesti farmecul lumii dacice

Aici va puteti bucura de designul interior rustic , cu blanuri de oaie pe pereti , crengute de brad pe jos si mese din lemn si puteti gusta o multime de preparate traditionale : platouri cu pastrama , branzeturi de toate felurile , muraturi din camara proprie , stropite cu o mare varietate de vinuri de colectie .

La Sura Dacilor sunteti intampinati intotdeauna cu muzica si bucurie , de ospatari invesmantati in port popular , de taraf si de specialitatile casei .

Cadrul natural excelent , cu are proaspat si curat , buna dispozitie si calitatea inalta a servicilor oferita de aceste unitati , va ajuta sa va simtiti cel mai de seama oaspete al nostru !

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.