Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mustaciosul Dunarii


Descriere

Incamera dubla se poate pune 1 singur pat suplimentar pt copii, acesta seplateste separat (50 lei/noapte indiferent de luna).

Apartamentul nostru este gandit pentrua gazdui 6 adulti si este format din 2 dormitoare. Un dormitor are un patmatrimonial de 180x200, iar celalalt dormitor are 2 paturi duble de 160x200.
Cele doua dormitoare sunt despartie deun hol inchis in usi din care se intra in baia comuna a apartamentului. Fiecaredormitor are intrare individuala si vedere spre Dunare. Singurul lucru comun pecare il au cele 2 dormitoare este baia.
Avem 1 singur apartament si este situatla parter.

Vila noastra nu detine restaurant, insa punem ladispozitie turistilor o bucatarie comuna, complet utilata (vesela, 2 plite,cuptor electric, cuptor cu microunde, 5 frigidere, masina de spalat vase precumsi 2 gratare, loc pt ceaun si cuptor exterior pe lemne. Se poate manca atat ininteriorul bucatarie unde sunt 2 mese de 6 persoane, cat si afara pe pontonulacoperit unde sunt 4 mese de 10 persoane.
Cafeaua este din partea noastra.
De asemenea dispunem de o barca defibra cu vasle, un caiac de agrement, piscina exterioara, sezlonguri, unbaldachin, ponton acoperit pt servirea mesei si un ponton plutitor pt pescuit,toate acestea fiind incluse in pret.

Deasemenea precizam faptul ca NU inchiriem integral sau la grupuri mari deoarecenu permitem accesul cu boxe proprii sau petreceri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.