Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Facilitati

Restaurant
Bar
Minibar
Terrace
TV in room
Bathroom
Free wireless internet
Air conditioning
Balcony
Free parking
Private bathroom
24-Hour Front Desk
Outdoor swimming pool
Health treatments facilities
Pets allowed

Descriere

Hotelul Edmond din Eforie Sud se află la doar 50 de metri de plajă și dispune de una din cele mai moderne baze de recuperare si tratament din tara datorita dotărilor ultraperformante, de ultima generație unde procedurile clasice de fizioterapie se îmbină cu proceduri moderne pentru tratarea unei largi patologii.

Descriere camere:
Hotelul Edmond oferă diverse tipuri de camere și apartamente, dotate cu mobilier modern, aer conditionat, baie proprie cu cădiță și duș, terasă, televiziune prin cablu, frigider-minibar, cu geamurile izolate termic și fonic.

Dubla Standard: 2 paturi twin, 19 mp, aer conditionat, TV, frigider, wifi, baie proprie, balcon, masa si scaune pentru balcon. Camerele au vedere mare/ vedere piscina.

Dubla Superior: dispune de un pat matrimonial si de o canapea extensibila (de 2 locuri ). Camera de aproximativ 26 mp, aer conditionat, TV, frigider, wifi, baie proprie, balcon, masa si scaune pentru balcon. Camerele au vedere la piscina si la mare.

Apartamentul Standard: 1 dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila (de 2 locuri). Camera de aproximativ 50 mp, aer conditionat, TV, frigider, wifi, baie proprie, terasa cu vedere la mare, cu scaune si masa.

Apartamentul Premium: 2 dormitoare cu pat matrimonial, doua bai si living cu canapea extensibila (de 2 locuri). Camera de aproximativ 50 mp, aer conditionat, TV, frigider, wifi, baie proprie, terasa cu vedere la mare, cu scaune si masa.

Descriere facilitati:
Hotelul Edmond oferă diverse tipuri de camere și apartamente, restaurant și terasa la parterul hotelului, o sală de conferințe de 60 de persoane, bar și parcare proprie, supravegheata, Wi-fi Gratuit. Piscina complexului este dotată cu instalație de filtrare și încălzire a apei.

Hotelul accepta animale de companie de talie mica - 12 lei/zi.

Servicii masa:
Se acorda in restarurantul propriu, sub forma de meniu standard cu mai nulte variante.
Valoare mesei cuprinsa in catalog este:
Mic dejun = 38.00 Lei/ zi/ persoana;
Pranz = 55.00 Lei/ zi/ persoana;
Cina = 55.00 Lei/ zi/ persoana;

Servicii masa copii:
Mic Dejun
- copiii 0-2 ani gratuitate;
- copiii 3-6 ani achita 20 Lei/ zi/ copil;
- copiii 7-11 ani achita 25 Lei/ zi/ copil;
- copiii peste 12 ani achita 100% tarif de adult;

Pranz sau Cina
- copiii 0-2 ani gratuitate;
- copiii 3-6 ani achita 30 Lei/ zi/ copil;
- copiii 7-11 ani achita 50 Lei/ zi/ copil;
- copiii peste 12 ani achita 100% tarif de adult;

Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti):
- copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 2 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa fara pat suplimentar;
- copiii cu varsta cuprinsa intre 3- 6 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 23.60 Lei/ zi/ copil pentru mic dejun;
- copiii cu varsta cuprinsa intre 7- 11 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 29.50 Lei/ zi/ copil pentru mic dejun;
- copiii peste 12 ani achita obligatoriu pat suplimentar si mic dejun integral;
Tariful patului suplimentar pentru copii 0-17 ani este de 57.50 Lei/ zi;

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie