Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Facilitati

Bathroom
Free wireless internet
Air conditioning
Balcony
Free parking
Private bathroom

Descriere

Este o unitate de cazare din Eforie Sud amplasata in centrul statiunii, la 300 metri de mare si 200 metri de lacul Techirghiol.

Descriere camere:
Pune la dispozitie apartamente, camere duble matrimoniale, camere duble twin si camere triple dotate cu aer conditionat, frigider, televizor, internet Wi-Fi gratuit, baie proprie si balcon.

Servicii masa:
se acorda in restaurantul sau pe tersa din incinta Vilei Paradox, in sistem a la carte cu bonuri valorice. Terasa Paradox este amplasata la 50 metri de faleza din Eforie Sud si ofera cea mai proaspata si diversificata mancare din statiune la preturi accesibile. Terasa Paradox este renumita pentru pizza si papanasii deliciosi.
Valoarea mesei cuprinsa in catalog este:
Mic dejun = 25.00 lei / zi / persoana;
Pranz = 35.00 lei / zi / persoana;
Cina = 30.00 lei / zi / persoana;

Servicii masa copii:
- copiii 0- 14 ani neimpliniti 50% din tariful pentru un adult;
- copiii peste 14 ani 100% tarif adult.

Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti)- maxim 2 copii in camera dubla:
- se accepta maxim 2 copii in camera cu parintii. Primul copil cu varsta mai mica de 10 ani neimpliniti va beneficia de gratuitate la cazare in camera parintilor, fara pat suplimentar. Al doilea copil cu varsta mai mica de 10 ani neimpliniti va achita pat suplimentar- 22.00 lei/zi/copil
- 1 copil 10-14 neimpliniti ani va achita pat suplimentar- 22.00 lei/zi/copil
- copiii de peste 14 ani platesc tariful intreg.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie