Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Meduza dispune de 182 camere duble, 36 camere single si 13 apartamente, 2 lifturi, sala conferinte:150 locuri, dotata cu: camera de computere, instalatii pentru microfoane, perete pentru afisaj, videoproiector, videorecorder, traducere simultana, copiator, fax; restaurant capacitate de 400 locuri (350 interior+50 terasa), bar de zi capacitate 20 locuri, bar de zi etaj 14 terasa , parcare proprie gratuita in limita loc disponibile , piscina descoperita.
Tratament: balnear - baza de tratament EFOSAN. Accesul este direct din incinta Complex Steaua de Mare, prin culoare de trecere interioare
CAMERE: tv, minibar, climatizare centralizata, bai cu cabina de dus, baile din apartamente cu cada.
ALTE SERVICII GRATUITE: parcare, internet , comunicare corespondenta, trezire la ora solicitata, comunicari mesaje telefonice, camera bagaje, pastrare valori, rezervari CFR , rezervari taxi.
Dupa mai multe etape de renovare, COMPLEXUL STEAUA DE MARE, intra in anul 2016 cu un nou proiect la capitolul SPA & WELLNESS.
Astfel ca in sezonul estival 2016 turistii complexului se vor putea bucura de 1400 m2 de SPA in care se va regasi singurul bazin Aquatonic din Romania cu luciu de apa de 400 m2. De asemenea complexul va dispune de salina, sala de fitness, sauna, solar si jacuzzi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.