Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situare: Hotelul se afla in centrul statiunii Eforie Nord, la 50 m distanta fata de Teatrul de Vara si sanatoriul ,,Efosan', la 150 m fata de Plaja Debarcader si la 900 m distanta fata de Gara CFR.

Camere: Hotelul ,,Roxy & Maryo' face parte din categoria hotelurilor cu o capacitate mica, avand 35 locuri de cazare dispuse in 7 camere duble matrimoniale, 4 camere duble twin, 3 camere triple si 1 apartament. Fiecare camera este dotata cu: TV color, aer conditionat, minibar, telefon intern si international si acces la internet wireless.


Restaurant: La parterul hotelului se afla restaurantul cu o capacitate de 40 de locuri, clasificat la 4 stele. In curtea interioara, hotelul dispune de o terasa cu o capacitate dfe 40 de locuri, cu leagane si balansoare. Micul dejun se serveste in sistem ,,bufet suedez'.


Servicii gratuite: internet wireless, inchiriere jocuri distractive, loc de joaca pentru copii, masa de tenis.Servicii cu plata: felefonie (locala, interurbana, internationala)


Facilitati copii:

In camera dubl se pot caza 2 adulti + 1 copil de maxim 3 ani. Este obligatorie prezentarea actelor de identitate pentru adulti si certificate de nastere pentru copii in momentul in care se face procedura de check-in. in camera dubl se accept un singur pat suplimentar sau un ptut de copil.
  • copil 0-3 ani beneficiaz de gratuitate la cazare fr pat suplimentar.
  • copil 4-12 ani a 1 copil cazat in camer cu 2 adulti.
    a cu pat suplimentar si mic dejun
    a fr pat suplimentar, beneficiaz de gratuitate la cazare si achit micul dejun
Copilul de peste 12 ani se consider adult si i se asigur pat suplimentar.
Al 2-lea copil cu varsta cuprins intre 4-12 ani, cazat in camer cu 2 adulti a achit patul suplimentar cat si micul dejun.
In apartament se pot caza 4 adulti si 2 copii de pana in 3 ani.


Animalele de comanie: Accesul nu este permis.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie