Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gala Residence


Descriere

Localizare: Apartamentele Gala Residence sunt situate in cea mai buna locatie din Statiunea Eforie Nord, chiar pe faleza, in Complexul Apolonia, zona Belona.

Descriere: Apartamentele ofera opriveliste panoramica asupra Marii Negre, a plajei si a portului turistic in vecinatatea caruia este situat.
Gala Residence ofera atat apartamente cu 2 camere cat si apartamente cu 3 camere majoritatea dintre ele cu vedere superba la mare.
Apartamente se inchiriaza in regim Self Catering, Turistii se vor gospodari singuri.
Apartamentele sunt predate complet la cheie cu un set de lenjerie si prosoape curate.

Descriere apartamente:

- Apartamentele de 2 camere (45 mp) sunt formate din: living cu canapea extensibila, dormitor matrimonial - separat cu usa de living, baie cu cabina de dus, balcon, bucatarie utilata cu aragaz, frigider, cuptor microunde, vesela. Alte dotari: internet, televizor, aer conditionat, boiler electric pentru apa calda, intrare in apartament pe baza de cartela, lenjerii, prosoape.
Capacitate Apartament 2 camere: 4 persoane; 2 adulti si 2
copii sau 3 adulti si 1 copil.
- Apartamentele de 3 camere (80 mp) sunt formate din: living, 2 bai, 2 dormitoare cu pat matrimonial, balcon, bucatarie utilata cu aragaz, frigider, cuptor microunde, vesela. Alte dotari: internet, televizor, aer conditionat, boiler electric pentru apa calda, intrare in apartament pe baza de cartela, lenjerii, prosoape.
Capacitate Apartament 3 camere: 6 persoane.

Pentru un sejur de mimi 6 7 noptii se schimba odata lenjeria si prosoapele.la solicitarea turistilor. Daca schimbul se solicita mai repede (la minim 3 nopti ) prosoapele si lenjeria se va schimba contracost.









Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.