Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartament AIFEN cm


Descriere

Localizare: Apartamentele Aifen, sunt localizate in partea de nord a statiunii Eforie Nord, la aproximativ 500 de metri de plaja.

Descriere: Apartamentele sunt un concept nou, creat pentru a respecta cererea actuala de cazare, dedicat familiilor cu copii, care doresc liniste, conditii mai mult decat decente de cazare, spatiu privat si generos, bucatarie utilata, verdeata si servicii de calitate.
Apartamentele Aifen nu sunt nici hotel si nici pensiune, nu se incadreaza in regimul general de cazare pe litoralul romanesc. AIFEN inseamna cazare intr-un complex cu 8 apartamente tip duplex, in Eforie Nord, care au, ca dotari individuale, spatiu verde, terasa, living, bucatarie complet utilata, baie si un dormitor la etaj.

Camere: Apartamentele sunt compuse din dormitor cu pat matrimionial la etaj si living cu o canapea extensibila la parter, bucatarie complet utilata, fiind dotate cu aer conditionat, baie proprie, TV, internat wireless, terasa individuala cu masa si scaune, frigider. Toate apartamentele beneficiaza de o curte interioara si au intrari separate.

Receptia este in cadrul complexului si room service-ul este asigurat periodic sau la nevoie. Capacitatea de cazare in cadrul unui apartament este de doi adulti si doi copii.

Facilitati:

- loc de joaca
- curte interioara
- balcon
- aer conditionat
- internet wi-fi
- baie cu dus


Complexul AIFEN ofera conditii speciale de cazare familiilor cu copii si nu numai, in Eforie Nord, in apartamente spatioase, modern si complet utilate, astfel incat oaspetii sa simta, in concediul la mare, confortul si intimitatea de acasa, si, totodata, relaxarea si bucuria vacantei pe litoral.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.