Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Sunrise ( Crisan)


Descriere

Localizare:
HOTEL SUNRISE se afla la 50 km de orasul Tulcea si la 20 km de orasul Sulina, in satul pescaresc Crisan, la intersectia drumului catre Caraorman si bratele Dunarii Vechi.

Dotari si facilitati:

Hotelul dispune de 28 camere standard cu suprafete cuprinse intre 15 mp - 20 mp, dotate cu baie proprie, uscator de par, aer conditionat, televizor, minibar, calorifere pentru perioadele reci, telefon si internet wireless, plase pentru tantari.

Satul Pescaresc ofera 10 Bungalouri a cate 4,5 sau 7 camere, ce pastreaza linia arhitecturala traditionala, zugravite in alb cu albastru, culorile etniilor rusi lipoveni si ucraineni, si invelitoare de stuf .
Bungalourile sunt construite pe malul iazului din incinta complexului. Fiecare camera are iesire la terasa si aproximativ 17mp, este dotata cu televizor, minibar, aer conditionat, internet wireless, baie proprie, uscator de par, halate de baie, produse cosmetice, plase pentru tantari.


Restaurantul are o capacitate de 150 locuri, este dispus pe doua nivele, cu terasa la Dunare.


Sala de conferinte are o capacitate de 120 locuri si, are dublu rol. Pe timpul zilei destinata pentru intruniri, conferinte, team building si ideala pentru petreceri, seara. Sala este dotata cu sonorizare, microfon wireless, Flipchart, Video proiector, Wi-Fi, Ecran proiectie, aparatura pentru efecte speciale (lasere, mixere,fum, baloane de sapun), bar .
Transfer:
  • Turistii sunt rugati sa ajunga la ponton cu 20 de minute inainte de ora stabilita pentru transfer, timp alocat pentru imbarcare.
  • In cazul unor evenimente nedorite (pana, accident etc), care duc la nerespectarea orei stabilite pentru imbarcare, turistii au obligatia sa anunte telefonic Receptia SUNRISE
  • Daca intarzierea depaseste 20 minute fata de ora de transfer, turistii vor fi transferati cu urmatorul transfer disponibil daca exista capacitatea necesara;

LA 30 KM DE TULCEA SE AFLA LOCALITATEA MAHMUDIA, POARTA DE INTRARE IN DELTA DUNARII
Taxa de intrare in Rezervaie ( 5lei/zi/ sau 15 lei/saptamana)



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.