Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

PENSIUNEA TRIDENT este situata in statiunea Costinesti. Asezarea acesteia in vecinatatea marii face posibila realizarea unei cure heliomarine, precum si oportunitatea de a se bucura de climatul bogat in aerosoli salini. Accesul la plaja se face coborand pe scari sau exista si posibilitatea de a cobori pe o rampa situata la 100 m in partea dreapta spre Obelisc.
Pensiunea dispune de spatii generoase de cazare 8 camere duble superioare, la etaj si 6 camere duble la parter (construite in anul 2012) - TOTAL 14 camere duble toate sunt cu pat matrimonial, 1 apartament Junior de Luxe suite, 1 apartament Senior de Luxe suite),
Dotari si servicii
Pentru ca sejurul sa fie cat mai placut si relaxant atat pentru parinti, bunici cat si pentru copii, in spatiul verde al pensiuni-turistice este amenajata o zona cu vegetatie exotica, gradina de vara cu loc de joaca pentru copii ce contine, balansoar, leagan, tobogan, cos de baschet, minicarting mecanic - KETTLER , TIR cu arcul, palete de tenis de plaja (beach ball), echipament pentru joc de fotbal pe plaja (beach football in roundtrip), diverse jocuri antrenante tip Tenis de masa pt copii, darts cu magnet, Marocco, Monopolly, sah si multe multe alte surprize pe care le veti descoperi singuri inca de la intrarea pe sub pergola plina cu flori de salcam.
Locatia pune la dispozitie parcare subterana pazita, rampa de acces pentru persoane cu handicap, cadru si carucior special pentru transportul acestora dar si scaun pentru dus.
Servicii masa
MASA: restaurant propriu - mic dejun.
La cerere, turistii pot face un barbeque in sistemul self service.
Dotari camere
14 camere duble fiecare avand balcon propriu (balcoanele au cate 2 sezlonguri sau scaune din bambus + 1 masuta) dispuse astfel : 6 camere la parter (4 spre mare si 2 spre gradina) si 8 camere la etaj (6 cu balcon spre mare, 2 cu balcon cu vedere vedere laterala spre mare si 2 cu balcon vedere spre gradina).
La parter 6 camere duble construite in anul 2012: 4 camere duble cu pat matrimonial, cu balcon, spre mare (Atentie!!! din aceste camere nu se vede marea) si 2 cu balcon spre zona verde .
Camerele duble de la parter au 1 pat dublu matrimonial, 2 fotolii si 1 masuta ,1 birou cu oglinda , taburet, noptiera, baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, TV - cablu TV, cuier, dulap pentru haine cu oglinda mare si spatiu pentru depozitarea bagajelor, masa de calcat rufe, uscator de rufe, aer conditionat.
La etaj 8 camere duble superior: 3 camere au balconul spre mare , 2 camere au bolconul cu vedere laterala spre mare , iar 3 camere au balconul spre zona verde amenajata in cadrul pensiunii.
Camerele duble superior au 1 pat dublu matrimonial, 2 fotolii si 1 masuta, birou cu oglinda, taburet, 2 noptiere, baie proprie cu cabina de dus, uscator de par si priza pentru aparat de barbierit, TV - PLASMA cu diagonala de 1,00 m si DVD, cuier, dulap pentru haine cu oglinda mare si spatiu de depozitare a bagajelor, masa de calcat rufe, uscator de rufe, racitor pentru minibar, caseta de valori - seifuri pentru depozitarea obiectelor de valoare, aer conditionat, telefon.
In aceste camere pot fi cazati maxim 2 adulti insotiti de 2 copii.
1 apartament Senior de luxe compus din 2 incaperi, ambele dotate cu aer conditionat:
1. living extins (40 mp) vedere spre mare, cu balcon, 1 canapea extensibila si 1 masuta,1 pat dublu cu 2 noptiere, 2 fotolii, birou cu oglinda, taburet, minibar, TV PLASMA diagonala 1,00 m, 1 DVD, cuier, dulap pentru haine cu oglinda mare si spatiu pentru depozitare a bagajelor ,telefon, pardoseala tip parchet si
2. dormitor (24 mp) cu terasa vedere spre zona verde, (1 canapea de gradina si 1 masa), 1 pat dublu matrimonial 2 noptiere, 1 masuta, 1 birou cu taburet, 2 fotolii, baie cu dus, uscator de par si priza pentru aparat de barbierit, TV, masa de calcat rufe, uscator de rufe, telefon, minibar, caseta de valori - seif pentru depozitare obiecte de valoare, aer conditionat in ambele incaperi. Incaperile sunt delimitate printr-o usa. Accesul la baia din apartament se face separat, din ambele incaperi, fara a se trece prin cealalta camera. In acest apartament pot fi cazate maxim 6 persoane fiind destinata, in principal, parintilor cu 2 copii insotiti si de bunici.
1 apartament Junior de Luxe compus din 2 incaperi cu aer conditionat, despartite printr-o usa dubla glisanta, ambele incaperi cu vedere directa spre mare, living cu vedere la mare cu balcon (2 sezlonguri si 1 masuta), 1 canapea extensibila po dormi 2 persoane, 1 masuta, 2 fotolii, birou cu oglinda, taburet, 2 noptiere, TV PLASMA diagonala 1,00 m si 1 DVD, cuier, dulap pentru haine cu oglinda mare si spatiu de depozitare a bagajelor, 1 baie cu cadita de dus, uscator de par si priza pentru aparat de barbierit, masa de calcat rufe, uscator de rufe, telefon, minibar, caseta de valori - seif pentru depozitare obiecte de valoare, pardoseala mocheta.
1 dormitor, vedere spre mare, cu balcon, 1 pat dublu matrimonial, fotoliu, 2 noptiere, birou cu oglinda, 1 taburet, 1 masuta
- In acest apartament pot fi cazate maxim 4 persoane.
Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- 0- 13.99 ani, beneficiaza de gratuitate la cazare in camera dubla, fara pat suplimentar.
- 14- 17.99 ani, se pot caza in camere duble, in pat suplimentar si achita 90 lei/ zi.
Daca se doreste pat suplimentar in camerele duble, se achita 90 lei/zi
Camere duble cu pat matrimonial - capacitate 2 adulti si 1 copil.
Apartament Junior - capacitate 4 locuri
Apartament Senior - capaciate 6 locuri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.