Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alkionis Hotel


Descriere

Locatie
Insula Corfu, statiunea Moraitika, la 18 km de centrul orasului Corfu si la 17 km de aeroport.Situat la 250 de metri de Albatros Hotel.
Recomandari
Un mic hotel confortabil lângă o plaja mare cu nisip. Situat convenabil lângă o statiune. Camere spațioase standard. Restaurant și baruri, internet, atmosferă caldă la domiciliu. Club de copii și animație pentru adulți și copii în hotelul din apropiere Albatros. Ideal pentru o vacanță de familie economică.


Descriere camere
Un total de 62 camere: Singles & Double Rooms (~24 mp), Family Rooms Open Plan (~25-27 mp).Facilitati camera: aer conditionat, TV, cada/dus, uscator de par, telefon, seif si frigider (gratuit pentru oaspetii cafe beneficiaza de program "All Inclusive"), balcon mobilat /terasa mobilata.Camerele familiale Open Plan: pat dublu și pat supraetajat sau 2 paturi de o persoană și pat supraetajat.Tipul de pat suplimentar - pat standard.Servicii zilnice de menaj, schimbarea lenjeriei - 2/3 ori pe saptamana.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.