Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Facilitati

Restaurant
Hairdryer
Kid-friendly
TV in room
Free wireless internet
Cable/Satellite TV
Free parking
Toiletries
Private bathroom
Conference room
Business centre
Kids playground
Direct connection telephone line
Garden

Descriere

Beneficiind de o locație uimitoare, la poalele impunătoarei pietre a secuiului, Conacul Secuiesc celebrează arhitectura și tradiția culinară a satelor Rimetea-Colțești.
Unitatile hoteliere din Romania aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

O zonă excelentă pentru a vă deconecta de la rutină zilnică, zona Rimetea-Colțești abundă în activități în aer liber, potrivite pentru mari și mici. Zăboviți aici câteva zile, pentru a vă reîncarca bateriile, savurând ce avem noi mai bun: liniște, mâncare sănătoasă și aer curat. Abordați cărarea abruptă și grohotișul impunătoarei Pietre a Secuiului în echipament adecvat. Efortul, de aproximativ 90 de minute, va fi meritat, odată ajunși în vârf. Priveliștile care vi se vor dezvălui de la 1128 de metri înălțime vă vor tăia respirația și umple memoria telefonului.

Din centrul satului, porniți către Cetatea Trascăului. Urcușul domol, de o jumătate de oră vă va duce în mijlocul ruinelor cetății ridicate în secolul al XIII, de vice-voievodul Ardealului, martoră a istoriei zbuciumate a locurilor.

Relieful Pietrei Secuiului, dominat de stânci și canioane, e destinația preferată a celor în căutare de senzații tari: zbor cu parapanta, alpinism sau speologie. Turiști din toată lumea aleg să zboare cu parapanta sau să escaladeze pereții masivi ai faimoasei stânci. Pentru începători, există varianta zborului cu parapanta în tandem, pentru a experimenta senzația unică în deplină siguranță, fără pregătire anterioară.

Turiști din toată lumea aleg să zboare cu parapanta sau să escaladeze pereții masivi ai faimoasei stânci. Pentru începători, există varianta zborului cu parapanta în tandem, pentru a experimenta senzația unică în deplină siguranță, fără pregătire anterioară.

Pentru cei mici, am construit un loc de joacă din materiale eco, pentru ca ei să beneficieze de toate darurile naturii, în siguranță.

Sunteți fani ai activităților mai …terestre? În curtea Conacului găsiți biciclete, pentru o tură a zonei idilice, cu farmec transilvan.

Descriere camere:
Capacitate de cazare este de de 60 persoane in 27 camere, din care 2 garsoniere, 2 camere triple, 11 camere matrimoniale și 12 camere twin

Locatie:
Conacul Secuiesc este alcatuit din 3 corpuri de cladire: corpul principal de 4*, un corp nou de 3* aflat langa spatiul de joaca, cu tematica traditionala, avand 4 camere duble parter, 4 camere duble etaj (mansarda), si un corp de 5* Conacul Nou. Spatiul de joaca, lacul cu cascada, doua filigorii si foarte mult spatiu liber inierbat face ca aceasta locatie sa fie ideala pentru parinti cu copii, cupluri sau grupuri de prieteni.

Atractii turistice:
Piatra Secuiului. Inchirieri biciclete. Parapanta.

Politici:
Animale de companie nepermise.
Check in dupa ora 15.00, check out pana la ora 11.00

Servicii masa:
Se acorda in restaurantul propriu in stil traditional maghiar - ardelenesc.

Facilitati evenimente:
Sala de conferinte 40 de locuri (sau maxim 60 in incaperi diferite)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie