Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. MK Apartments


Descriere

Plecand de la ideea unui concept de ospitalitate contemporana, sunt puse la dispozitie 3 apartamente amenajate intr-un stil modern, spatioase, luminoase, elegante si cu un vibe relaxant, oferind servicii de top: 1 Apartament Penthouse cu 3 dormitoare, terasa cu vedere la munte, 1 Apartament de familie tip Suita cu 2 dormitoare si balcon si 1 Studio Business cu balcon.Avand avantajul vecinatatii la doar cateva minute de cel mai mare mall din Brasov (Coresi Mall), iar accesul catre toate punctele de atractie ale orasului se face facil, credem ca MK Apartments este exact ceea ce, pana si cel mai pretentios oaspete cauta pentru a se bucura complet de timpul petrecut in orasul nostru.
Se spune ca exista locuri pe lumea aceasta unde natura vine in sprijinul oamenilor pentru a ii face fericiti. Se imbraca in straie de sarbatoare, in culori pastelate, intru rasfatul ochiului si al mintii. La fel se intimpla si aici, sub ocrotirea unui urias de piatra (Muntele Tampa) si sub semnul infinitelor nuante de verde ce fac din padurea din jur un colt de rai.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.