Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ST. GEORGE SKI & HOLIDAY BANSKO


Descriere



Localizare
Hotelul St. George Ski & Spa este situat la aproximativ 500 m de telegondola si la aproximativ 1 km fata de centrul statiunii.

Facilitati hotel
St. George Ski & Spa 4* ofera urmatoarele facilitati: receptie, seif la receptie (contra cost), room service (contra cost), internet Wi-Fi gratuit in locurile publice, lobby bar, restaurant principal si a-la-carte, doctor la cerere, coafor.Hotelul ofera si servicii gratuite: acces la piscina cu apa minerala, sauna, baie cu aburi, Jacuzzi, transfer la telegondola conform programului, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile). Contra cost se ofera: tenis, biliard, masaj, baie turceasca, tratamente SPA. Se accepta contra cost animale de companie (maxim 10 kg), cu confirmare.

Facilitati camere
Construit in 2009, hotelul este dispus pe 5 etaje si pune la dispozitia turistilor 83 de camere: duble, apartamente cu 1 dormitor si apartamente cu 2 dormitoare.

Facilitati copii
Pentru copii se ofera: patut-gratuit (la cerere), scaune inalte in restaurant, sectiune pentru copii la piscina, club pentru copii (gratuit), jocuri electronice (contra cost).


Tariful include cazare, acces gratuit la piscina cu apă minerală, saună, saună cu aromaterapie, baia de aburi, jacuzzi, lounge-uri calde de relaxare, fitness, WiFi în toată incinta hotelului, fierbător și apă și cafea în toate tipurile de cameră, 1 sticlă de apă minerală în momentul check-in-ului, halat de baie și papuci de casă, loc de joacă pentru copii, transfer gratuit la/de la telegondolă, camera de depozitare a echipamentelor de ski.Cina de Crăciun pentru oaspeții care au cazare cu mic dejun (obligatorie) - 20.00 Euro/adult, 10.00 Euro/copil 3-11,99             Cina de Crăciun pentru oaspeții care au cazare cu demipensiune (obligatorie) - 10.00 Euro/adult, 5.00 Euro/copil 3-11,99        Cina de Revelion (obligatorie) - 80.00 Euro/adult, 40.00 Euro/copil 3-11,99           Pe data de 31.12.2020 nu se organizează cina standard. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.