Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: noul hotel este situat langa aleea principala din Bansko, in apropierea partiilor de ski.

FACILITATI HOTEL: restaurantul principal are o capacitate de 130 de locuri si serveste bucatarie europeana si locala bulgareasca, restaurant a la carte, lobby bar, depozit pentru echipmanentul de ski, centru de inchiriere echipament de ski, seif la receptie, acces internet wireless in tot hotelul, piscina, sauna, baie romana, baie de aburi, Jacuzzi, masaj, parcare exterioara gratuita si garaj: 10 eur / zi.

FACILITATI CAMERE: Executive double rooms: au in jur de 30 mp, pat matrimonial sau 2 paturi twin, un fotoliu extensibil sau sofa potrivita pentru un adult sau un copil. Camerele sunt echipate cu mini bar, TV si telefon, baie cu cada si uscator de par.
Deluxe double rooms: in jur de 40 mp, o singura camera spatioasa cu pat matrimonial sau 2 paturi twin si o canapea extensibila pentru 1 adult sau 1 copil. Camerele sunt echipate cu mini bar, TV si telefon, baie cu cabina de dus si uscator de par.
Apartamentul are in jur de 55 mp, consta in dormitor cu pat matrimonial si living cu camera extensibila potrivita pentu 2 copii sai 2 adulti. Apartamentul dispune de mini bar, zona pentru servita masa, TV si telefon, baie cu cada si uscator de par. Apartamentele VIP au 2 bai in rest dispun de aceleasi facilitati ca si cele standard.

GRATUIT: accesul la piscine interioara, sauna, baie de aburi, baie romana, Jacuzzi, depozit pt echipamentul de ski, acces la internet wireless in zonele publice, o cina /persoana la unbs ejur d eminim 3 nopti in restaurantul a la carte Unique Sport cu rezervare in prealabil la receptive stabilita la check in.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.