Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARAYA HOTEL


Descriere



Localizare
Hotelul Maraya este situat la 600 m de telescaun și la aproximativ 1,5 kilometri de centrul stațiunii.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant, bar in lobby, sala de conferinta, parcare in aer liber, spalatorie, WiFi, seif(contra cost), piscina interioara incalzita, zona de relaxare, tenis de masa si biliard(contra cost).

Facilitati camere
Hotelul are camere duble si apartamente cu 1 sau 2 dormitoare, fiecare dotate cu TV, telefon, minibar, baie cu dus sau cada, uscator de par, terasa(doar o parte dintre camere au).DBL 2 + 0: Aproximativ 20mp, accepta maxim 2 adulti.DBL 2 + 1 SUPERIOR: Aproximativ 20-24 mp, accepta maxim 2 adulți și 1 copil.APP 2 + 2: Aproximativ 30-35 mp. Apartamentele cu un dormitor au un pat dublu și living cu o canapea. Dormitorul și camera de zi sunt separate de ușă, accepta maxim 3 adulți și 1 copil.APP 4 + 2: Aproximativ 60-65 mp. Apartamentele cu două dormitoare au două dormitoare cu pat dublu și living cu o canapea. Dormitoarele și livingul sunt separate de ușă, accepta maxim 5 adulți și 1 copil.

Informatii utile
Tariful include cazare, mic dejun, cină, acces gratuit la piscină, saună, baie cu aburi, camera depozitare echipamente ski și transfer gratuit la/de la telegondolă.Cina de Crăciun (obligatorie) - 30.00 Euro/adult, 15.00 Euro/copil (3-11,99 ani)Cina de Revelion (obligatorie) - 70.00 Euro/adult, 35.00 Euro/copil (3-11,99 ani)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.