Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ICEBERG HOTEL BANSKO


Descriere



Localizare
Iceberg este un hotel modern, nou, situat foarte aproape de gondola în partea nouă a orașului Bansko.

Facilitati camere
Camerele și apartamentele de la primele două etaje au balcoane, iar la etajul al treilea – ferestrele sunt panoramice. Camerele sunt bine mobilate cu paturi matrimoniale sau paturi twin, telefon, cablu TV, mini-bar, baie / WC, cu cabina de dus si uscator de par

Facilitati hotel
Restaurant, lobby bar, mehana, piscină interioară, jacuzzi, saună, baie de aburi, sala de fitness, masaj, baie turceasca, 2 săli de conferințe bine echipate, depozitarea echipamentelor de schi, Wi-Fi, sala de jocuri, parcare gratuită. Hotelul oferă  transferuri gratuite zilnice la stația de schi.

Informatii utile
Tariful include cazare, mic dejun, acces gratuit la piscină, jacuzzi, fitness, baia de aburi, zona de joacă pentru copii, camera de depozitare a echipamentelor de ski, transfer gratuit la/de la telegondolă, WiFi, internet prin cablu.Cina de Revelion (obligatorie) - 70.00 Euro/adult, 30.00 Euro/copil (6-11,99). Copiii cu vârste cuprinse între 0 și 5,99 ani – gratuită, nu beneficiază de loc la masă și meniu.Cina de Revelion este opțională pentru copiii cu vârste cuprinse între 0 și 5,99 ani – în cazul în care părinții doresc sa rezerve loc la masă și meniu pentru aceștia, se va aplica o taxă suplimentară de 30.00 Euro/copil (0-5,99). 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.