Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere:Hotelul Fortuna se afla la intrarea in statiunea Baile Tusnad din directia Miercurea Ciuc , pe Drumul National 12, intr-un cadru feeric, intre muntii Bodoc si Harghita. La doar 50 m se afla o partie de ski, iar gara Baile Tusnad se afla la 2 km distanta.

Facilitati:La hotelul ,,Fortuna' va asteapta pacea si armonia perfecta de care aveti nevoie, evadand din stresul vietii cotidiene. Astfel, prin stilul arhitectural si prin multitudinea serviciilor asigurate, se creeaza cadrul propice asigurarii si regasirii echilibrului dintre corp, spirit si suflet.


Camere: Complexul hotelier dispune de 10 camere duble, un apartament de lux cu jacuzzi si un apatament cu doua camere, dispuse pe trei nivele, cu un total de 26 de locuri, camerele fiind dotate cu minibar, telefon cu acces gratuit si nelimitat la internet prin wireless. Prin arhitectura interioarelor, a mobilierului din lemn masiv si a produselor textile naturale utilizate, s-a avut in vedere asigurarea unui mediu natural cu vitalitate ridicata.

Restaurant: Restaurantul rustic, cu 60 de locuri, si terasa de vara, cu 30 de locuri, sunt ideale pentru petrecerea unor evenimente familiale, de grup si team buldinguri.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie