Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este situat in centrul statiunii.

Descriere camere:
114 camere duble (2 paturi individuale, televizor, baie cu dus) si 48 garsoniere (pat matrimonial sau 2 paturi, televizor, minibar, aer conditionat, baie cu dus).

Descriere facilitati:
Tratament: se trateaza afectiuni ale cailor respiratorii, afectiuni ORL, afectiuni reumatismale si celor asociate. Apele minerale folosite in tratamente sunt clorurosodice sulfuroase si clorurosodice iodurate. Alte servicii de refacere si tratament: fizioterapia, sauna, dus subacval.
Proceduri: balneatie cu ape minerale, hidroterapie, kinetoterapie, masoterapie, terapie respiratorie, electroterapie, buvete.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat ( adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Locatie:
RO Statiunea este situata la o altitudine de 360 m,in nord-estul Olteniei, pe valea raului Hinta, la 20 km de Ramnicu Valcea. Este recunoscuta pentru variatatea si caracterul terapeutic al proprietatilor apelor bogate in clor, sodiu, iod, brom, sulf (pentru cure externe) si cele hipotonice bogate in magneziu, calciu, putin sulf (pentru cure interne) cunoscute si utilizate inca din 1866.

Atractii turistice:
RO Manastirea Cozia, Pestera Muierii, Pestera Polovraci, Targul folcloric de ceramica de la Horezu, Culele de la Maldarasti ( colectia etnografica), Casa Memoriala Anton Pann, plimbari in parcul statiunii.

Politici:
RO Unitatile hoteliere din Romania aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Servicii masa:
RO se asigura in unitatile Restaurant Oltenia.

Facilitati evenimente:
RO Sala conferinta cu o capacitate de 100 locuri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie