Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bomo Platamon Cronwell Resort

de la
1319  1007 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.05.2024 - 31.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Locatie

La 1,5 km de Platamonas, la 35 km de Katerini, la 100 km de Salonic, la 130 km de aeroportul din Macedonia. Prima linie de coastă.


Recomandari

Hotel de lux situat pe malul mării. Plaja privată cu nisip, o selecție de camere confortabile, restaurant, o tavernă, baruri, parc acvatic Splash Park cu piscine de diferite adâncimi, spa, acces la internet, sport și divertisment.


Descriere camere

Total 192 camere: Double Rooms SSV (~24 mp), Doubles Superior SSV (~24 mp), Suites (~50 mp), Villas Maisonette (~70 - 80 mp), Suite Presidential (~120 mp), Junior Suites (~42 mp), Suites Family (~68 mp).

Facilități camere: aer condiționat, telefon, acces gratuit la internet Wi-Fi, minibar (alimentat zilnic - apă, suc, băuturi răcoritoare), TV prin satelit (canale rusești), televizor nou cu ecran plat de 32 inch, seif (gratuit), baie (cadă / duș), uscător de păr, halat de baie și papuci, balcon / terasă mobilate.

Double Room (~24 mp) Clădirea principală, vedere la mare, pat dublu sau două paturi de o persoană, canapea.

Double Superior SSV (~24 mp) Camere renovate, situate în clădirea principală, cu vedere laterală la mare. Pat dublu sau două paturi de o persoană, canapea.
Suite (~50 mp) Clădirea principală, etajul șase, 2 camere, pat dublu, canapea, chicinetă, cuptor cu microunde, ceainic.
Villa Maisonette (~ 70 - 80 mp) Vile duplex luxoase. Dormitor spațios cu pat dublu, living separat cu șemineu, saună, duș, 2 toalete, ceainic electric, 2 televizoare, terasă cu șezlonguri, gradina privata.
Junior Suite (~ 42 mp) Camerele sunt situate în clădirea principală. Două incaperi: cameră de zi cu canapea pe colt, dormitor separat cu pat dublu, mini-bar (alimentat zilnic), fierbator electric, duș.
Suite Family (~ 68 mp) 3 camere. Situate în clădirea centrală. Camera de zi cu 2 canapele, dormitor cu pat dublu și dormitor cu 2 paturi de o persoană, chicinetă (cuptor cu microunde, ceainic electric), 2 băi (duș).

Suite Presidential (~ 120 mp) 3 camere. Situate în clădirea principală a hotelului, cu vedere la mare și Muntele Olimp. Dormitor dublu, al doilea dormitor cu 2 paturi de o persoană, salon, terasă privată pe acoperiș cu șezlonguri și masă, duș, dormitor, chicinetă.

Curățenie zilnică în camere, schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe săptămână.

Suplimente
În camere standard - Standard: minibarul este completat zilnic cu apă îmbuteliată, sucuri și băuturi carbogazoase.
În apartamente și vile - Vilas / Suites: minibarul este completat zilnic cu apă îmbuteliată, sucuri și băuturi carbogazoase, bere și vin.
În Presidential Suite: minibarul este completat zilnic cu apă îmbuteliată, sucuri și băuturi carbogazoase și șampanie 200 ml.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.