Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
512  371 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.05.2024 - 23.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul HVD Viva Club se află la doar 800 de metri de plaja publică și la 700 de metri de centrul stațiunii. Poziționat într-o zonă pitorească și liniștită, este înconjurat de peisaje impresionante. Atmosfera sa plăcută și relaxantă, împreună cu serviciile de cea mai înaltă calitate, creează o experiență de neuitat pentru oaspeți.

Facilități hotel

Hotelul oferă un restaurant principal, două restaurante a-la-carte, bar în hol, piscină cu bar atât pentru adulți, cât și pentru copii, Wi-Fi gratuit în întregul hotel, birou de schimb valutar, seifuri în camere disponibile contra cost, serviciu medical disponibil la cerere contra cost, recepție deschisă non-stop, activități precum gimnastică acvatică, sală de fitness, tenis de masă, biliard, darts, volei și animație de zi și de seară. Există, de asemenea, o zonă de parcare gratuită. 
Serviciile contra cost includ accesul la saună, jacuzzi și serviciul de spălătorie/călcat.

Facilități camere

Fiecare cameră este echipată cu aer condiționat, televizor cu canale prin satelit, mașină de cafea cu capsule, minibar, seif disponibil contra cost, telefon, baie cu duș/cadă, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie