Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Facilitati

Piscina exterioara
Parcare
AC ( aer conditionat )
Wi-fi / Wireless Lan

ALUA PARQUE SAN ANTONIO


Descriere

Hotelul Parque San Antonio, situat la 1,5 km de centrul orasului Puerto de la Cruz si la mai putin de 2 km de plaja, este inconjurat de gardini tropicale si ofera vedere impresionanta asupra Muntelui Teide. Hotelul Alua Parque San Antonio pune la dispozitia turistilor o piscina exterioara si un snack bar. De asemenea, in cadrul hotelului se gasesc si: un lounge bar, receptie deschisa 24 de ore pe zi, ping pong (contra cost), Wi-Fi gratuit, muzica live si acces la gradinile tropicale.

Localizare

Hotelul Parque San Antonio, situat la 1,5 km de centrul orasului Puerto de la Cruz si la mai putin de 2 km de plaja, este inconjurat de gardini tropicale si ofera vedere impresionanta asupra Muntelui Teide. 

Facilitati hotel

Hotelul Alua Parque San Antonio pune la dispozitia turistilor o piscina exterioara si un snack bar.

De asemenea, in cadrul hotelului se gasesc si: un lounge bar, receptie deschisa 24 de ore pe zi, ping pong (contra cost), Wi-Fi gratuit, muzica live si acces la gradinile tropicale. 

Facilitati camere

Camerele hotelului sunt spatioase si luminoase. Fiecare are TV prin satelit, birou si aer conditionat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.