Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Oasis Resort

de la
886 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.05.2024 - 01.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: hotelul este localizat pe plaja golfului Sharks, la 2 km de aeroport si la 10 km de Naama Bay. Facilitati camere: Hotelul dispune de un total de 438 camere repartizate in cele 11 cladiri ale resortului.Toate camerele dispun de grup sanitar propriu, uscator de par, aer conditionat, telefon direct, Tv satelit, minifrigider, telefon in baie, seif, bacon sau terasa. Facilitatile hotelului: restaurant principal, restaurant pe plaja, restaurant pescaresc, restaurant oriental, restaurant italian, snack bar, lobby bar, bar la piscina, bar pe plaja, sauna, programe de animatie, salon de masaj, centru wellness, cabinet medical, schimb valutar, programe de animatie in timpul zilei si seara, programe de cabaret de 3 ori pe saptamana, internet (contra cost), biblioteca, sala de conferinte, servicii de curatatorie. Sport si agrement: sala de gimnastica, centru fitness, billiard, tenis de masa, teren de fotbal, volei, zilnic sunt organizate jocuri sportive si competitii. Contra cost: teren de tenis, billiard, centru de scufundari. Piscina: 2 piscine exterioare, una incalzita in timpul iernii. Facilitati pentru copii: piscina pentru copii, kids club, scaune pentru copii gratuit, baby sitter(contra cost) Plaja: Proprie, cu nisip, aproape de corali, ponton. Umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Prosoapele de plaja – gratuit. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit.

Localizare
Resortul este situat la aproximativ 6 minute de mers pe jos față de plajă. Grand Oasis Resort este situat la 14 km de golful popular Naama, unde se pot găsi numeroase restaurante şi magazine, iar  Aeroportul Sharm el Sheikh se află la doar 15 minute de mers cu maşina.Cele mai populare atracții sunt: SOHO Square Sharm El Sheikh (700 m), Pataya Beach Club (2,5 km), Formula 1 Ghibli (6 km), Sinai Grand Casino (6,5 km), International Congress Center - Jolie Ville Hotels (8,3 km), Nabq Bay (11,9 km), Il Mercato Mall (13,1 km), Alf Leila Wa Leila (13,4 km), Piaţa Veche (13,8km), Golful Naama (14 km).

Facilitati hotel
Grand Oasis Resort pune la dispoziţie 3 restaurante a la carte, restaurant cu specific italienesc Prim Piatti, restaurant cu preparate din peşte Fisherman şi restaurant Oriental care oferă o varietate de mâncăruri pentru toate gusturile, 2 piscine in aer liber cu forme neregulate, piscina pentru copii cu vedere la Marea Rosie, plajă privată cu șezlonguri și umbrele, acces imediat la plaja, terasa la soare, internet Wi-Fi (contra cost), mini-market propriu, serviciu de transfer de la si/ sau la aeroport (cost suplimentar), magazine de suveniruri/ cadouri (în unitatea de cazare), închirieri auto, seif, bărbier/salon de frumuseţe, serviciu de concierge, bancomat, cameră de bagaje, schimb valutar, check-in/check-out express, recepţie deschisă nonstop, personal multilingv (engleza standard, araba, danceza, rusa, italiana).

Facilitati camere
Camerele spațioase de la Grand Oasis Resort sunt luminoase si confortabile, au ferestre din podea până în tavan, terasa/balcon privat cu vedere spre Marea Roșie, Golful Sharks, gradina sau zona inconjuratoare, aer condiţionat, TV cu canale prin cablu în mai multe limbi, birou, telefon, seif, minibar și internet wireless (contra cost).

Activitati/Divertisment
In cadrul complexului, oaspetii dispun de urmatoarele facilitati de relaxare si divertisment, precum: divertisment de seară, club pentru copii, facilităţi de sporturi nautice (la unitatea de cazare) (cost suplimentar), animatori, snorkelling (cost suplimentar), scufundări (cost suplimentar), darts, tenis de masă, biliard (cost suplimentar), teren de joacă pentru copii, teren de tenis (cost suplimentar), sala de gimnastica bine utilata, parc acvatic, bowling, sala de jocuri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.