Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vista Sol Punta Cana Beach Resort Spa


Descriere

VISTA SOL PUNTA CANA


LOCALIZARE:
Vista Sol Hotel Punta Cana Beach Resort & Spa este un splendid hotel all-inclusive din Punta Cana, locul perfect pentru a petrece o vacanta de neuitat, una dintre cele mai faimoase destinatii de vacanta din Republica Dominicana.
Situat pe coasta de est a tarii, pe malul celebrei Playa Bavaro, aleasa de UNESCO ca una dintre primele 10 cele mai frumoase plaje din lume, Vista Sol Hotel Punta Cana Beach Resort & Spa este amplasat intr-o refugiu linistit de apa turcoaz, plaje cu nisip alb si o gama larga de vegetatie tropicala care se misca in vant in ritmul Merengue si Bachata.
Aeroportul Internaional din Punta Cana este la 16 km. Parcul Manati se afla la 3,7 km de proprietate. Complexul este situat pe Playa Bavaro, considerata una dintre cele mai frumoase 10 plaje de catre UNESCO.


FACILITATI:
Decorate in culori luminoase, vibrante, toate camerele au balcon privat. Camerele sunt prevazute cu aer condiionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, frigider i seif. Baile includ un uscator de par i articole de toaleta gratuite.
Restaurantul El Mariachi servete delicii din bucataria mexicana, restaurantul Mama Mia ofera specialitai italiene, restaurantul gourmet propune arome internaionale, restaurantul asiatic asigura preparate in stil teppanyaki, iar BBQ American Grill ofera mancare fast-food. De asemenea, exista un restaurant tip bufet i 7 baruri.
Hotelul Vista Sol Punta Cana are un departament pentru nuni. In plus, hotelul ofera un teren de tenis, o sala de fitness i servicii de inchiriere auto. Oaspeii se pot bucura gratuit de caiac i snorkelling.


DESCRIERE CAMERE:
COMFORT ROOM
Dimensiunea camerei: 25 m
Balcon privat cu vedere frumoasa la gradina sau piscina, 2 paturi duble, aer conditionat, baie cu dus, uscator de par, telefon, TV prin satelit, minibar, filtru de cafea, serviciu de trezire, seif, Wifi.


DUPLEX
Dimensiunea camerei: 40 m.
Camera duplex situata la ultimul etaj, cu vedere spectaculoasa. Foarte spatios si practic, distribuit pe 2 etaje, ideal pentru familii.
La parter: 1 canapea extensibila dubla, baie cu dus, uscator de par, frigider, TV LCD prin satelit, birou, filtru de cafea, balcon cu masa si scaune in aer liber
La etaj: 1 pat king-size sau 2 paturi Queen, TV LCD cu canale prin satelit, 1 sifonier si birou complet, 1 seif, Wifi


SEA VIEW ROOM
Dimensiunea camerei: 25 m
Camera confortabila, confortabila, cu balcon privat, dotata cu doua paturi queen-size, seif si frigider, Wifi.


JUNIOR SUITE
Are o suprafata de 40 m2, construit pe nisip, balcon cu vedere uimitoare cu sezlonguri si masa baie cu dus pat king-size confortabil Lounge, Aer conditionat individual, TV prin satelit, Ventilator de tavan, telefon, frigider, cafea (bere, apa, bauturi racoritoare reumplute zilnic), sticla de rom la sosire, seif, WiFi, acces la Golden Club: zona de plaja privata cu serviciu de bar si prosoape.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie