Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Occidental Punta Cana

de la
4063  4058 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.01.2025 - 25.01.2025 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotel Occidental Punta Cana 5* - Punta Cana - Republica Dominicana

LInk hotel: https://www.barcelo.com/en-ww/occidental-punta-cana/

Localizare: Hotelul Occidental Punta Cana este un complex all inclusive, aflat la doar 5 minute de mers pe jos de plaja El Cortecito. Plaja El Cortecito este un adevarat paradis tropical, in care veti trai experiente unice, dincolo de toate asteptarile. Hotelul este inconjurat de multa verdeata si palmieri, fiind situat la 25 doar de minute de Aeroportul International Punta Cana si la 2 ore de orasul Santo Domingo.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de 3 piscine amenajate in forma de lac, un Auditorium cu scena de teatru, terenuri de tenis, sala de fitness si circuit de jogging, sezlonguri si umbrele la piscina, precum si WiFi gratuit in spatiile publice. Contra cost puteti beneficia de servicii de masaj pe plaja, sauna, baie turceasca, Spa si scoala de scufundari. In complex se gaseste si un centru comercial.

Gastronomie: Hotelul dispune de 11 restaurante, dintre care 7 sunt a la carte, atat cu preparate specifice zonei, cat si din bucataria internationala.

Sport si relaxare: Puteti practica tenis de camp, jogging, windsurfing, polo pe apa, scufundari, tir cu arcul. Programele de divertisment se desfasoara atat in timpul zilei, cat si seara cu spectacole in stil occidental si muzica live.

Camere: Camerele au ocupare maxima de 3 adulti si 1 copil si sunt distribuite pe urmatoarele categorii:

Camere Superior: sunt camere cu aer conditionat, ventilator de tavan, baie complet utilata si cu uscator de par, telefon, TV prin satelit, minibar cu reumplere zilnica, umbrela, fier si masa de calcat, cafetiera, seif si internet (ambele cu plata unei taxe) si balcon sau terasa cu vedere spre gradini sau piscine.

Camere Superior Ocean Front: au aceleasi dotari ca si camerele Superior. In plus, acestea au cada cu hidromasaj, facilitati in camera, minibar cu bere inclusa, balcon sau terasa cu vedere la mare, conexiune WiFi gratuita si asistenta dedicata prin serviciul concierge.

Camere Superior Royal Level: pe langa facilitatile camerei Superior, acestea se afla intr-o zona VIP cu acces separat. Camerele au halat de baie, proasoape pentru piscina, seif si internet (gratis), servicii VIP si terasa.

Camere Royal Level: ofera, intre altele, si urmatoarele servicii: jacuzzi privat; serviciu personalizat si presa zilnica; restaurant exclusiv a la carte pentru micul dejun, pranz si cina; serviciu de bar deschis pana la ora 23 cu bauturi nationale si de import; prioritate pentru rezervari in restaurantele cu specific; folosirea camerei in ultima zi pana la ora de plecare (dupa disponibilitate) si acces la noua Arena Beach Club, o zona exclusiva situata pe plaja.

NOTA:pasaport valabil cel putin 6 luni de la data de retur.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie