Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOL HOUSE THE STUDIO.

de la
1727  1718 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.09.2024 - 16.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Sol House The Studio este un hotel Adult Only (16+) de 4 stele si se afla in statiunea Magaluf, o statiune animata si cu o viata de noapte vibranta.

Puncte forte
- Piscina exterioara- Aproape de plaja- Camere spatioase

Localizare
Hotelul Sol House The Studio este situat la aproximativ 150 m de plaja din Magaluf, plaja cu nisip fin si intrare lina in mare. In apropierea hotelului se gasesc magazine, restaurante, cluburi si parcuri de distractie. Principalele atractii aflate in apropierea hitelului sunt: The Pirates Adventure (600 m), The Stage (200 m), Twisted Water Park (100 m), Aqua Land (1.1 km). Aeroportul International Palma de Mallorca se afla la o distanta de aproximativ 17.5 km fata de hotel.

Plaja
Plaja Magaluf este o fasie lunga de nisip, cu lungimea de aproximativ 850 m si latimea de aproximativ 35 m si intrare lina in apa. Plaja ofera multe posibilitati de a practica sporturi de apa precum parasailing, water skiing, banana boat rides, snorkelling, kite surfing si scuba diving. O promenada se intinde pe toata lungimea plajei unde gasim cafenele, baruri, restaurante si magazine de suveniruri.

Facilitati hotel
Hotelul Sol House The Studio pune la dispozitia turistilor o multime de servicii si facilitati, printre care: terasa, piscina exterioara, restaurant, bar, masa de biliard (contra cost), sala de fitness, centru de inchiriere biciclete si masini, internet wireless, camera de bagaje, receptie 24 ore, spalatorie/curatatorie, aer conditionat, lift. Nu este permis accesul cu animale de companie. Hotelul dispune de parcare privata in limita locurilor disponibile, contra cost.

Facilitati camere
Hotelul dispune de un numar de 373 camere astfel: house room, party room si party junior suite. Toate camerele sunt dotate cu: baie privata, televizor, telefon, aer conditionat, uscator de par, minibar, seif, balcon, internet wireless.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.