Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Flamboyan Caribe

de la
2087  1774 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.06.2024 - 09.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere HOTEL FLAMBOYAN CARIBE:
Hotelul este pozitionat pe malul marii, camerele cu vedere la mare ale acestui hotel ofera o vedere spectaculoasa asupra golfului Magalluf. Hotelul se afla la capatul celei mai nebune starzi din Magalluf, cu baruri, terase si sali de jocuri, unde renumita viata de noapte din Magalluf va incanta tineretul si nu numai. Hotelul este insa bine izolat fonic, iar camerele cu vedere la mare feresc clientii de agitatia statiunii. Hotelul se afla in apropierea mai multor parcuri tematice, printre care Western Waterpark, Aqualand Magalluf si Katmandu, toate fiind la aproximativ 30 minute de mers pe jos.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, All Inclusive.
Conform legislatiei locale in vigoare in insula Mallorca, in statiunile Playa de Palma, Arenal si Magalluf hotelurile cu regim All Inclusive vor servi un numar maxim de 3 bauturi alcoolice de persoana in timpul pranzului si al cinei. Intre pranz si cina si dupa cina barurile din hoteluri vor servi doar bauturi nealcoolice in cadrul programului All Inclusive.

Localizare HOTEL FLAMBOYAN CARIBE:
Hotelul este situat pe plaja din Magalluf si la 200 de metri de plaja din Palma Nova. Centrul orasului Palma este la 20 km, iar aeroportul la 25 de km distanta de hotel.

Plaja:
Plaja din Magalluf are 900 de metri lungime, nisip fin, intrare lina in mare si este deservita de o promenada cu terase si baruri, de la un capat la celalalt. Sezlogurile si umbrelele sunt contra cost. In timpul verii plaja poate fi aglomerata si zgomotoasa.


Dotari camere:
Hotel Flamboyan Caribe are doua cladiri care insumeaza aproximativ 200 camere, dotate cu: balcon sau terasa, telefon, TV satelit, aer conditionat, mini-frigider (contra cost), seif (contra cost).


Facilitati HOTEL FLAMBOYAN CARIBE:
Hotelul ofera clientilor sai: restaurant cu vedere la mare, cina festiva o data pe saptamana, bar principal cu o vedere splendida asupra golfului din Magalluf, snack-bar pe plaja ce ofera o gama variata de produse a-la-carte, cafenea, piscina pentru adulti, jacuzzi, sala de fitness, masaj (contra cost), parcare (contra cost), Wi-Fi gratuit, programe de animatie cu show-uri live de 2 ori/saptamana, spa, sauna, sala de jocuri, billiard, rent-a-car.

Web: www.hotelflamboyan-caribe.com











Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.