Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mahdia Palace

de la
1566  1558 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.04.2024 - 04.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Centru Thalasso & SPA 3.000 mp

Situat în apropierea restaurantelor, cluburilor și barurilor

Recomandat pentru un sejur activ


Descriere hotel

Mahdia Palace este amplasat pe malul Mării Mediterane şi este compus din trei clădiri cu câte cinci nivele. În apropierea hotelului se găsesc numeroase puncte de atracţie turistică: Muzeul din Mahdia, Portul Punic, Marea Moschee și un teren de golf.



Principalele puncte de atracție

Centru Thalasso & SPA 3.000 mp

Situat în apropierea restaurantelor, cluburilor și barurilor

Recomandat pentru un sejur activ



Regim de masă

Demipensinue/ All Inclusive

All Inclusive:

Mic dejun, prânz şi cină tip bufet

Băuturi alcoolice și non-alcoolice locale

Aerobic, aqua-gym, sală de bridge, tenis de masă, darts, petanque, tir cu arcul, teren de volei, teren de fotbal, 3 terenuri de tenis, program de animaţii, muzică live




Locatia

Hotelul este amplasat la o distanţă de 5 km de centrul oraşului Mahdia, la 45 km de Aeroportul din Monastir, la 65 km de Sousse şi la 210 km de Tunis.



Soare si mare

Plajă proprie cu nisip fin; Piscină exterioară – 1.600 mp, piscină pentru copii, piscină interioară; Umbrele şi şezlonguri gratuite atât la plajă cât şi la piscine; Prosoape – contra cost.



Restaurante si baruri

Restaurant principal tip bufet „Monastir”; Restaurant a la carte: „Layali El Andalous”; Baruri: Mahdia” Lobby Bar, „Hammamet” American Bar, „Sfax” Snack Bar, Coffee Shop, Pool Bar, Café Maure, Disco.



Sport și relaxare

Centru Thalasso & SPA – 3.000 mp: hammam, saună, salon de înfrumuseţare, tratamente faciale şi corporale, sală de fitness, aerobic, aqua-gym, jocuri video, billiard, bowling (în apropierea hotelului), sală de bridge, tenis de masă, darts, petanque, tir cu arcul, teren de volei, teren de fotbal, 3 terenuri de tenis, închiriere maşini, teren de golf în apropierea hotelului, program de animaţii, muzică live.



Facilități pentru copii

Mini Club (pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4-12 ani), spaţiu de joacă, jocuri video, ateliere, piscină exterioară, babysitter (contra cost).



Facilități gratuite

Aerobic, aqua-gym, sală de bridge, tenis de masă, darts, petanque, tir cu arcul, teren de volei, teren de fotbal, 3 terenuri de tenis, program de animaţii, muzică live.



Facilități contra cost

Centru Thalasso & SPA – 3.000 mp: hammam, saună, salon de înfrumuseţare, tratamente faciale şi corporale, sală de fitness; jocuri video, billiard, bowling (în apropierea hotelului), săli de conferință, servicii de spălătorie, nocturnă teren de tenis, magazine, închiriere maşini, teren de golf în apropierea hotelului.



Bine de stiut

Hotelul dispune de camere interconectate.



Facilități si dotari camere

Hotelul dispune de un total de 437 camere, distribute astfel:

camere Standard;

camere Triple,

camere Familiale;

suite.

Dotări camere: baie cu cadă / duş, aer condiționat, TV satelit, acces internet Wi-Fi (contra cost), mini-frigider, seif, balcon / terasă.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.